2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10306 بازدید | 422 پست
ولا من تو این تابستون رفتم مسافرت ...اکثر مرداشون تا زیر کمر من بودن ...به این نتیجه رسیدم کوردا نسب ...

🤣🤣🤣🤣🤣ینی چییییی

عزیزم سفرت ب شهرکوتوله ها توی قصه ها بوده مگه

دقیقا اندازشون تازیر کمر بوده؟؟ البته بااحترام (ب قول اسی😂😂😂)

استارتر عزیز تاپیک شما دقیقا مثل این هستکه یکی بیاد تاپیک بزنه من خیلی پولدارم هرچی دلم بخواد می‌خرم ...

من دقیقاً توهینی ب عزیزان کوتاه قامت کردم 

ریپ بزن هرجا دیدی

فعلا که دیدی اینا چطور ب من حمله ور شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر کوردا همیشه به غریبه ها کمک کردن و سعی کردن باعث حال خوب مهمون شهرشون شن بخاطرهمین مرام معرفتش ...

من شوهرم. کرمانشاهی من شیش ساعت باش فاصله داشتم ایقد مهمون نوازن کوردا  خیلی خیلی غریبع دوست ندارن با همه خوبن

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
منم کفش پاشنه بلند بپوشم دیگه واقعا قدم خیلیی بلند نشون میده😂😂😂 ولی کفش تخت و راحت میپوشم هم شیک ...

اصلا کفش ندارم

کتونی فقط..

و بوت بلند اونم پاشنه درحد سه یاپنج سانت

البته بااحترام ب همه (ب قول اسی🤣🤣🤣)

2805
🤣🤣🤣🤣🤣ینی چیییییعزیزم سفرت ب شهرکوتوله ها توی قصه ها بوده مگهدقیقا اندازشون تازیر کمر بوده؟؟ الب ...

من هیچوقت ادبیاتم مثل تو چندش نبوده

کسی رو کوتوله خطاب نکردم

خوشحالم که شعورم از تو بیشتره😘

وای🤣🤣خواهر حالا تو هم یه ملتی رو شرمنده خودت نکن 🥰

عزیز دلمی ناراحت نشدم به خدا😂😂

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من دقیقاً توهینی ب عزیزان کوتاه قامت کردم ریپ بزن هرجا دیدیفعلا که دیدی اینا چطور ب من حمله ور شدن

ن توهین. نکردی عزیزم ولی خب حداقل پایین اوردیشون خب😐بقول خودت دختر قد بلند کمه تو این وسط اومدی قدت ب رخ همه کشیذی

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
شما اصلا متوجه منظور من از پسندیدن نشدین😂😂😂مثلا مثلا خیرالله ی اسمه من اینو نمی‌پسندم بزارم روی ب ...

گفتی با اقتدارم و ازم میترسن پسرا و خوشگلم و همه ازم تعریف میکنن و‌اعتماد ب نفسم از همینه پس چون اینجوره فقط رنج قدی من پسندیده هستش 

هم  کوتاه تر و بلند تر از خودت رو زیر سوال بردی 

حالا همینم مونده که بیای بگی بقیه که کوتاه ترمنن کوتولن اونایی که بلندم درازن 

این چیزی هست که اکثرا تو تاپیکت فهمدین و ناراحت شدن 

و متوجه منظورت نشدم 

منظورت چیه ؟ 

چند سالت هم هست؟ 

(و اینکه من خودم کورد هستم 

دوستا لطفا طایفه ها و قومیت ها رو قاطی اینجور بحث ها رو نکنیم به همدیگه احترام بذاریم❤️)

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

من دقیقاً توهینی ب عزیزان کوتاه قامت کردم ریپ بزن هرجا دیدیفعلا که دیدی اینا چطور ب من حمله ور شدن

کوتاه قامت یعنی کوتوله عزیزم😐

من طبق عنوان تاپیک شما نظر دادم

دقیقا همینی هست که من گفتم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
فقط منطق عجیب کسانی که میگن فلان قد رو برای خانوم نمیپسندیمخدا پسندیده و خلق کرده، شما مشکل داری؟

اصن نمیفهمم کی به اینا حق انتخاب داده که بپسندن یا نه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

کوتاه قامت یعنی کوتوله عزیزم😐من طبق عنوان تاپیک شما نظر دادمدقیقا همینی هست که من گفتم

با این منطقی که تو داری بلند قامت هم یعنی دراز ؟

کوتوله حالا تمسخر داره 

خوشحال میشم روی نحوه خوانشت کار کنی 

2810