2777
2789

بچه ها خانواده همسر من خیلیی سردن 

من میگم مامان یه خانواده هرجور باشع بقیشون اینطوری میشن 

مامان فقط میتونه کانون خانواده رو گرم نگه داره 

مادر شوهرم فقط دختر دوسته یعنی عاشق دختره 

دخترشو دوست داره 

بعد مادر شوهرم خیلیی دو رو هست ظاهرش رو خیلی دلسوز نشون میده مثلاً یکی میاد خونش میگه من بمیرم غذا بخورین من بمیرم میوه بخورین تعارف نکنین 

یا هرچی میشه به بچه ها میگه مامانتون بمیره 

درحالی که اینا ظاهره بچه هاش میدونن

تو پشت اصلأ مهمون اینا دوست نداره اصلأ ندیدم زنگ بزنه دعوتمون کنه مگه خودمون بریم 

خیلی دخترش و دامادش رو دوست داره همیشه گفته همیشه نشون داده پسراش میدونن

مثلاً یه روز ما رفتیم شهرستان خونه مامانم اینا نزدیک خونه مادر شوهرم اینان بعد اونا داشتن میرفتن عروسی

بعد مادر شوهرم از همچی خبر داشت که اونا میرن عروسی عروسی کیه و فلان یه زنگ نزد بیایین شام خونمون مامانت اینا نیستن شاید روتون نشه بمونین 

شوهرم خودش رفت 

کلا سرده خیلی شدید 

ولی دو رو هست ظاهرش رو خوب نشون میده فقط همه میدونن سیاستش رو . 

بعد مثلاً برادر شوهرم با باباش و خواهر شیش سالع قهره و حرف نمیزنه و این از مادر شوهرم میاد تقصیر اون بوده قضیش مفصله 

درحدی قهره که خواهر شوهرم تا دم مرگ رفت اما دوست نشد باهاش 

یا مادر شوهرم باعث شد هسر من به عشقش نرسه اینو خود همسرم گفت 🥲

بعد بخاطر اینه خانوادشون سرده

ولی باز شوهرم باهاشون گرمه میگه چیکار کنم خانوادمن 

به نظرشما من درست میگم یا اشتباه میکنم که سردی یا گرمی خانواده به مادر ربط داره ؟

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا درسته مادرشوهرمنم سردوسنگ دل وعقده ای وکینه آیه بچه هاشم همه مثل خودشن شوهرخودمم خیلی سنگدله پیش دیگران به دروغ خودشو خوب نشون میده ولی حتی دلش واسه بچشم نمیسوزه

2805
اذیت نشدی گفت نذاشت به عشقم برسم؟

از مامانش اینا عصبی بود 

تو اوج عصبانیت بود بعد داشت رانندگی میکرد هیچی نگفتم ؛) 

گذاشتم به پای درد دل کردن مثلاً 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از مامانش اینا عصبی بود تو اوج عصبانیت بود بعد داشت رانندگی میکرد هیچی نگفتم ؛) گذاشتم به پای درد دل ...

اگه انقدر عصبی میشه واقعا چرا با خانوادش ارتباط داره 

داره زندگی الانشم خراب میکنه  با این ارتباط و عصبانیت و این حرفا

دقیقا خونواده ی شوهر منو توصیف کردی... حالا واسه شما دورن واسه ما تو یه کوچه هستن اصلا تا من نرم نمیان خونم اگه سه ماه نرم نمیگن چرا نیومده بریم ببینم زندس مردس ولی آمار همه چیمونو دارن اونم عاشق دختراشه ولی وقتی من دختر زاییدم تو زندگیم آتیش مینداخت که دخترزایی و دختر بدرد نمیخوره... اگه شوهرم هزااار تا کار براش انجام بده ولی یه بارش رو نه بگه سر همین قهر میکنه و کم محلی میکنه😐

من که عادت کردم به این رفتاراش... شوهرمم از رگ و ریشه ی همیناس انتظاری ازش ندارم خیلی زود با یه قربون صدقه رفتن خر میشه میره سمتشون...