2777
2789
عنوان

حس می کنم اگر پاک زندگی کنی باختی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 42 پست
کاش یکی ثابت کنه اشتباه میگم

من هروقت بد کردم بد دیدم خاهرم بشدت اوم معتقدیه جتی دوس پسر نداشت خدایی اون برده تا متی ک دوسپسر داشتم...هرچند ک من شخصیتم ی جوریه زیاد اهل ارتباط با پسرا نبودم ولی خب اینجوری نبود دوسپسر نداشته باشم...کاش مث خاهرام پاک میموندم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا راهشون انتخاب کردن 

دروغگو 

خیانت کار 

مکار 

حیله گر 

بی شرف 

بی ناموس 

تو چی ؟

تو هم میخوای مثل اونا باشی ؟

رو انسانیت پا بزاری 

اینم انتخاب خودته 

ولی بدون تو دنیای اونا هیچ چیز ثبات نداره 

و خودشون هم اینو می دونن 

زن و شوهرهایی هستن با این خصلت ها 

از خصلت های هم خبر دارن و به روی هم نمیارن 

چون اینجوری راحت ترن 

2805

ببن پاک بودن با ساده لوحی و بی عقلی فرق داره ادم پاک میشناسم ول یبسیار محافظه کار بسیار زرنگ و سیاست مدار اینجوری زندگی کردی بردی

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
تو اون تجربه هارو کردی ک زندگی الانتو داری الان کی دنبال آدم پاکه؟

من ی زمانی این فکر ک تهش اینه من با کسی ازدواج میکنم ک دوس دختر داشته پس چرا من پاک بمونم و یادمه تو سن بیست سالگی لین فکر مضخرف منو هل داد سمت اینکار ولی کاش گول این فکرای مضخرفو نمیخوردم و واقعا تا همیشه پاک بودن و با مردی دوست نمیشدم چون همه بشدت ضربه روحی دیدم و هم حس کردم دیگه اون دختر پاک پاک نیستم...

من معتقدم من نمره برگه خودمو میگیرم پس برام مهم تیست ک کسی منو قبول میکنه یا کسی منو میخاد یا نه من ک خودمو قبول دارم ...البته اینو بگم تو سن پایین منم نیاز داشتم ادما منو بخان ولی الان برام مهم نیست اونا منو نمیخان منم نمیخامشون و بیشتر ازین نیست...

کاش هیچوقت دوس پسر نداشتم واقعا خوب نبود کارم ...

بعد شکست عشقی حتی حواس پرتم شدم متاسفانه

من منظورم دقیقا آدم ناپاک هست نه ساده لوح

ببین درسته با حدومزادگی و کلاه گزاشتن سر این و اون و خودت رو یجور دیگه جلوه دادن میشه به خیلی جاها رسید ولی ایا این خوشی ها و دستاورد ها پا برجا بمونن حسابه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
قدت چنده

۱۷۸

من ی زمانی این فکر ک تهش اینه من با کسی ازدواج میکنم ک دوس دختر داشته پس چرا من پاک بمونم و یادمه تو ...

یعنی چه ضربه هایی خوردی؟

چون من خودم تا الان پاک موندم ولی دودلم از راهم

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️

اشتباه میکنی موقته و تاوان میدن منو شما بیخبریم هیچکس بدبختیشو جار نمیزنه 

شب و روز گ دروغ نیس هس؟؟؟

این گردش دورانه هرچی بکاری همونو برداشت میکنی

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

2810