2777
2789
عزیزم ممکنه مثلا برای یه بچه دکتر احتمال بده که مشکل ژنتیکی داره ولی ازمایشش منفی بیاد؟واینکه امینو ...

بله عزیزم

کلا ازمایش های ژنتیک صد درصد نتیجه قطعی نمیدن

و فقط یه احتمال و در نظر میدن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ازمایشگاه ژنتیک زینلی بزن توی نت تهرانه کرج من رفتم دکتر شهرام سواد من بعدش دو تا باردار شدم از ترس ...

خداروشکر یکی داری من همین یکی داشته باشم کافیه سالم باشه بسه سه تا زایمان طبیعی کردم توی شش ماه اما بچه ندارم هنوز 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امینو سنتز هم توی باداری کفاف میده؟؟ من امیتو دادم بجم سالم بود حالا بعد۶ سال دکتر میگه ممکنه ...

نه اصلا قطره ای از دریاس ازمایش های غربالگری 

خدا سلامتی بده 

دقیقا پسر منم گفتن سالم هست اینجور شد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
این احتمالا همین مشکل ژنتیکی منو داشته باور کن

نمیدونم ولی واقعا عجیب بود حتی یکبارش شب رفت سونو گفتن اوکیه فردا بخواب برا سزارین فرداش بچه مرد.خیلی بد بود.البته این خیلی سال پیش بود.الان دختره فکر کنم بیست سالشه

2805
این همون امینو سنتز هست؟؟؟ چرا جواب کامتت های منو نمیدیید

نه عزیزم یه ازمایش متفاوت از امینوسنتزه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
بله عزیزمکلا ازمایش های ژنتیک صد درصد نتیجه قطعی نمیدنو فقط یه احتمال و در نظر میدن

یعنی چی عزیزم یعنی مثلا ازمایش ژنتیک جوابش میگه بچه مشکل دارع ولی ممکنه نداشته باشه؟؟ مطمئنی؟

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید😭😭

من مرکز امید میرم اونجا هم مشاور ژنتیکی دارند یا نه ‍؟تهرانهاسپرم همسرم خیلی ضعیفه ولی نمی‌دونم مشکل ...

اون مرکز رو نمیدونم

ببینید تا وقتی ازمایشا انجام نشه نمیتونیم بگیم که مشکل از کیه

باید بررسی شه

واینکه صفات هم از پدر هم مادر ارث میرسند

حالا بعد اینکه ازمایش انجام شد و علت مشخص شد

بهتون میگن که احتمالش روی فرزند پسر یا دختر به چه شکله

نمیدونم ولی واقعا عجیب بود حتی یکبارش شب رفت سونو گفتن اوکیه فردا بخواب برا سزارین فرداش بچه مرد.خیل ...

بنده خدا چقدر زجر کشیده من کامل درکش میکنم . خدا صبرش بده

اون مرکز رو نمیدونمببینید تا وقتی ازمایشا انجام نشه نمیتونیم بگیم که مشکل از کیهباید بررسی شهواینکه ...

خیلی خوبه اینطوری احتمالش رو بگن و اینکه آزمایش هول اگزوم هم برای ما لازمه یا کاریوتایپ کافیه چون ما فامیل نیستیم اصلا 

امینوسنتز هم مشکلات زنتیکی رو نشون میدخ؟

بله ولی نتیجه قطعی نیست

و اینکه تمام مشکلات و جهش هارو نشون نمیده

ممکنه مشکلی باشه که بعد ها خودش و نشون بده

خداروشکر یکی داری من همین یکی داشته باشم کافیه سالم باشه بسه سه تا زایمان طبیعی کردم توی شش ماه اما ...

سجده شکر کن اگه با مشکل به دنیا میومدن عذاب بود که فقط مادر میفهمه من چی میگم‌

خیلی سخته خیلی 

دعا میکنم بسلامتی باردار بشی فرزند سالم و صالح

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
2810