2777
2789

خب

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

گفتی بلایک

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ما عقدیم 

دیگه منم خانوادم رفتن مسافرت برا سه روز 

منم گفتم شوهرم بیاد 

ولی قشنگ حس میکردم مثل قبل نیست 

ما خیلی رابطه مون خوبه 

ولی قشنگ دعوا داشتیم با همدیگه 

ما عقدیم دیگه منم خانوادم رفتن مسافرت برا سه روز منم گفتم شوهرم بیاد ولی قشنگ حس میکردم مثل قبل نیست ...

دقیقا چطوری هم دعواداشتید هم رابطه اتون خوب بود؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

الانم دیدم دختر نادانی برای مرد متاهل دعا گرفته بود تاپیک زده بود افتخار میکرد خراب دوعالم نیست

خدا لعنتش کنه 

اینا چه جونوراییه خدا آفریده اه

دیشب در حدی دعوامون شدت گرفت که لباس پوشید بره ساعت 3 شب بود منم زدم زیر گریه لباسشو گرفتم پاره شد ی ...

اول فکر کردیم یه تیکه کاغذه تو خود لباس 

اومدم بازش کردم دعا بود 

اسم من و شوهرم توش بود 

دارم سکته میکنم 

دیشب در حدی دعوامون شدت گرفت که لباس پوشید بره ساعت 3 شب بود منم زدم زیر گریه لباسشو گرفتم پاره شد ی ...

خوب زود تایپ کن از قبل بعد تاپیک بزن 

اول فکر کردیم یه تیکه کاغذه تو خود لباس اومدم بازش کردم دعا بود اسم من و شوهرم توش بود دارم سکته میک ...

کار خدا بوده که بفهمید

2810