بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
شوهرم همچین آدمی نیست بنده خدا ساکت و آرومه بنظرم چیزی حس کرده که اینجوری میکنه اگه دوستم متاهل بو ...
ببین من جریان بینتون با دوستت رو دقیق نمیدونم ، ولی کلا رفتار بیخودیه زنها وقتی ازدواج میکنن با دوستاشون کات میکنن ، رفیق رفیقه شوهر شوهر ، اگر قرار به کات کردن با دوست و رفیق باشه مردها هم باید بعد ازدواج رفیقاشون رو بذارن کنار ،
خیلی گریه کردم واقعا به زور بهش پیام دادم ولی بهتر از این که زندگیم خراب شع
طرز پیام دادنت بد بود
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️