2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 10118 بازدید | 246 پست
حق داره خودتم بودی ناراحت میشدی .اما باید منطقی باشع

حق داره چه حقی؟؟؟؟؟ صبونه اونجا ناهار اونجا کویته مگه جلو شوهر یارو لباسای باز بپوشه ببخشید معذرت میخاما ولی یکم دیگ یهو دیدی با شوهره ریخت رو هم جدای از اینااااا شوهرش خونه خودشه معذبببببببببببه معذببب یدونه راحت نمیتونه بگوزه چون رفیق زنش پلاسه اونجا نمیتونه زنشو ببوسه بغل کنه ..اصلا از کجا معلوم کم کم نخواسته تا الان مخ شوهره رو بزنه که شوهره هشدارداده به زنششششش؟ استاترم که دلسوزززز خودشم که دست پایین میگیره از شاتا مشخصه دختره ساده اییع 

کاربری دست دو نفره 🦦😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بنظر من شوهرت توقع بیجایی داره ،هیچ کس جای رفیق آدم رو نمیگیره و شوهرت داره اینکار میکنه که فردا تنه ...

رفاقت جاش تو خونه نیست شوهرشم نگفت قید رفیقات بزن گفت خونه نیان 

آقا اومدیم شوهره بخواد معذرت میخوام تو خونه خودش بگوزه چه معنی میده یه دختر غریبه از صبح تا شب عین دوربین مدار بسته بالا سر زندگي اینا باشه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
حق داره چه حقی؟؟؟؟؟ صبونه اونجا ناهار اونجا کویته مگه جلو شوهر یارو لباسای باز بپوشه ببخشید معذرت می ...

خیلی گریه کردم واقعا به زور بهش پیام دادم ولی بهتر از این که زندگیم خراب شع

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

واقعاً چه خبره هر روز همو می دیدین؟؟

ولش کن اگه درک کرد که هیچ درک هم نکرد مهم نیست.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

اره مجرده بقران هرروز خونمون بود هرروززززز

به نظرم بهش اینطوری پیام نمیداده شاید اون چون مجرد بوده شرایط زندگی شما رو که متاهل بودید درک نمیکرده ،به نظرم. بهتر بود در عمل رفت و آمدش رو کم می کردید ،مثلا میگفتید امروز بیا خونه مامانم ببینم یا امروز بریم پارک ،یا امروز شوهرم خونست یا مهمون دارم نمیشه همدیگه رو ببینیم ،یواش یواش عادت می کرد که هر روز نمیشه بیاد اونجا

واقعاً چه خبره هر روز همو می دیدین؟؟ولش کن اگه درک کرد که هیچ درک هم نکرد مهم نیست.

من دوست نداشتم هرروز ببینمش دلم میخواست با شوهرم تنها باشم ولی خب اون میومد منم نمیخواستم دلشو بشکونم ی روزایی هم که نمی‌خواستم بیاد میگفتم نیستیم میومد جلو در زنگ میزد می‌گفت ماشینتون جلو در برگشتید ؟؟ مجبور میشدم راش بدم دوباره

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

موقعی جلو شوهرت با لباس راحت میگشته و جلو دیدش بوده 

همینکه گفتی نیاد کار منطقی کردی 

به دوستت بگو تو خوشکل و نازی شوهرمم که ی مرد شاید تحریک بشه 

عزیزم خیلی دوستت دارم ولی خواهشا درکم کن

2810