2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 11407 بازدید | 250 پست
بعد یک هفته خونه مامانم قرار می‌زارم میبینمش. اگه واقعا منو برای خودم بخواد باهام آشتی می‌کنه و درکم ...

اسی من مطمعنم شوهرت از حرفش منظور داره 

کلا با اون وختر قطع رابطه کن چرا متوجه نمیشی ؟؟؟؟؟؟

اسی من مطمعنم شوهرت از حرفش منظور داره کلا با اون وختر قطع رابطه کن چرا متوجه نمیشی ؟؟؟؟؟؟

دیگه عمرا نمیزارم هیچ برخوردی باهوشم داشته باشه 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببین اونایی که میگن بد جوابشو دادی همونایین که اویزون خونه های مردمن و خونه خراب کنن...

این سلیطه شاید فردا برگشتی بیاد جلو شوهرت گریه زاری راه بندازه که مگه من چکار کردم چرا مادرت اونجور گفته و بعدم شوهرتو میکشه وسط....خلاصه که منتظر هر کاری از سمت این باش و همیشه تو موضع حمله باش و این سگ ها رو جمعش کن وگرنه به حرمت نون نمکی که خونت خورده نباید طلبکارانه بات حرف میزد و میگفت درکت میکنم و خونه مادرت میبینمت.ضمنا اصلا دیگه حتی اعیادم راهش نده خدا نکرده دعایی چیزی میریزه تو خونت 

ول کن اینو این دختر هاریه تو ساده ای نمیفهمم چرا باهاشی

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
حق داره خودتم بودی ناراحت میشدی .اما باید منطقی باشع

چه حقی؟؟

طرف هر روز هر روز خونه ی اسی بوده

انقدر که خونه اسی بوده خونه خودشون نبوده

اسی متاهله 

تازه مجردم بود هر روز این همه ساعت ۸صبح تا ۵-۶بعد از ظهر چه خبره ؟

این چیزا شخصیتو فهم و شعور میخواد

که وقتی نداشت باید واضح مطرح بشه

بخاطره بیشعوریه یکی دیگه که نباید بقیه ناراحت و معذب بشن

شوهرش خونه خودش راحت نباشه 

بره تو کوچه؟

چه حقی؟؟طرف هر روز هر روز خونه ی اسی بودهانقدر که خونه اسی بوده خونه خودشون نبودهاسی متاهله تازه مجر ...

اگر قضیه برعکس بود و شوهره هر روز هر روز دوستشو میاورد خونشون،همینا میگفتن فقط طلاق

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
😂😂😂😂😂ن بابا راحت باش شوهر منم یه بار نا محسوس این کارو کرد بوش تا صبح اذیتم میگرد😂😂😂

بو ک‌ نگم برات خواهر🤢🤢

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
😭😭😭😭

الان این پیام خام ی دختر بچه س 

واقعا ریپلای گریه داشت ؟

شوهرت سلطه جو نیست 

دوستت به شوهرت وابسته شده و شوهرت اینو حس کرده .

شوهرت بسیار مرد محکمیه که بهت هشدار داده والا میتونست حالا که زنش انقدر هوشیار نیست از فرصت استفاده کنه .

با شوهرم*

فقط به این فکر کن که این زندگی بالاخره دونفره میشه .و نمیتونه این وضع ادامه پیدا کنه 

یا دوستت رو از زندگیت میندازی بیرون و تو میمونی و شوهرت  یا دوستت به زودی جاتو می گیره .

شرمنده گاهی حقیقت تلخ گفتنش بهتره