2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 10118 بازدید | 246 پست

واقعا دوست جاش وسط زندگی آدم نیست

حتی اگه خیلی صمیمی باشین

به نظرم حالا که لطف کرد قهر کرد شماهم پیگیر نشو بچسب به زندگیت

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چاره ای نداشتم نمی‌خواستم پیام بدم بچه ها راضیم کردن 😭😭

ماشاالله به اونایی که راهنماییت کردن ولی یکم سیاست یادت ندادن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
واقعا دوست جاش وسط زندگی آدم نیستحتی اگه خیلی صمیمی باشینبه نظرم حالا که لطف کرد قهر کرد شماهم پیگیر ...

منطقیه 🥲🫀

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

2805
رفاقت جاش تو خونه نیست شوهرشم نگفت قید رفیقات بزن گفت خونه نیان آقا اومدیم شوهره بخواد معذرت میخوام ...

از صبح تا شب آره ، طرف هر کی باشه حق نداره صبح تا شب بیاد من در صورتی گفتم که رفتار طرف بعنوان دوست نرمال باشه

💍🩷
عذاب وجدان گرفتم توروخدا نگو

البته مشخصه که خانواده دوستتم خیلی چیزی بهش یاد ندادن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
بچه ها چی بگم تو روخدا

هیچی نگو ولش کن چقدر بی منطقه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دلخوری ش یه شبه ولی آسایشش یک عمر 

الان  آب ریخته رو نمیشه جمع کرد اسی. ناراحت هم اگر شده، فعلا بهش پیام نده. بعدا که آبا از آسیاب افتاد از دلش در بیار ولی اونم اینجوری دیگه حد و حدود خودشو میدونه و مسئله حل میشه 

همسرم گفت آخر ازش ضربه میبینییکسال ازدواج کردم پشت سر هم از هشت صبح میاد تا پنج شیش میمونه شوهرم شغل ...

خب اگه اینجوریه حق داری 

الانم هیجی نگو منتشو هم نکش برا بیرون دیدن این چیزل 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
ببین من جریان بینتون با دوستت رو دقیق نمیدونم ، ولی کلا رفتار بیخودیه زنها وقتی ازدواج میکنن با دوست ...

همسرم هیچ دوستی نداره ، فقط تو محیط کار همکار داره اصلا اهل رفیق بازی نیست خیلی آدم ساده و مظلومیه اصلا سلطه گر و اینا هم نیست ولی خب ب قول بعضی از بچه‌ها شاید چشمش دوستمو گرفته بود خدا میدونه

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

😭😭😭😭

اینا که میگن پیامت بد بوده خودشون ازین اویزونان که دوستتو درک کردن

والا هزارتا مجرد دیدیم ولی اویزون ندیدیم.بجا اینکه بره یه کلاسی چیزی میومده وقت تو و خودشو حروم میکرده.شاید تو بخای توی خونت راحت باشی.شوهرت بخواد راحت باشه.

اصلا فرض کن شوهرت هر روز دوستشو بکشه بیاره خونتون تو چه حسی میگیری؟تو باید درکو شعورت برسع که دوستتو راه ندی.

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
عذاب وجدان گرفتم توروخدا نگو

اصلا عذاب وجدان نگیر عزیزم،بهترین کارو کردی،من خودم عاشق دوستم هستم،یه روز نمیبینمش از دلتنگی حالم بد میشه،ولی هیچوقت زمانی که شوهرش خونه هست خونشون نمیرم،اونم زمانی که شوهرم هست خونمون نمیاد،هر چیزی جای خودش باید باید باشه،دوستت باید درک کنه

2810