2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 9309 بازدید | 240 پست
حرفتو زدی دیگه گلم انقد عذرخواهی نمیخوادحله نگران نباش ایشونم باید درک کنهدور از جون شما و ایشونمنظو ...

خدا از همچین آدمایی نگذره

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
حرفتو زدی دیگه گلم انقد عذرخواهی نمیخوادحله نگران نباش ایشونم باید درک کنهدور از جون شما و ایشونمنظو ...

دقیقا برای منم پیش اومد ما سه تا دوست بودیم 

من رابطه رو به خارج از خونه محدود کردم ولی اون دو تا  یکیشون که مجرد بود مدام میرفت خونه اون یکی متاهله

بعد فهمیدیم هروقت دوست متاهلم میرفت خونه پدری جایی این مجرده میرفت خونه متاهله با شوهر اون بعله و اینا ..

هیچی دیگ من ک کلا قید هرچی رفاقت زدم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بنظر من شوهرت توقع بیجایی داره ،

هیچ کس جای رفیق آدم رو نمیگیره و شوهرت داره اینکار میکنه که فردا تنها شی و دورت خالی شه و کنترل گری هاش روت بیشتر و راحت تر شه ،

💍🩷

یاد نرگس افتادم هر صبح خونه کیمیا بود 😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بنظر من شوهرت توقع بیجایی داره ،هیچ کس جای رفیق آدم رو نمیگیره و شوهرت داره اینکار میکنه که فردا تنه ...

شوهرم همچین آدمی نیست  بنده خدا ساکت و آرومه بنظرم چیزی حس کرده که اینجوری می‌کنه اگه دوستم متاهل بود خیلی بهتر بود برام 

ببین اسی هیچ وقت دوستت را موقعه ای که همسرت خونه هیت راه نده تا جوت۰اب تلفنش را نده وقتی تنها ش ی تل ...

درسته ، کم کاری از من بوده خودمم باید درستش کنم 

دقیقا برای منم پیش اومد ما سه تا دوست بودیم من رابطه رو به خارج از خونه محدود کردم ولی اون دو تا یک ...

خدایا 😭😭چقدر از این موضوعا پیش اومده

2810