دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
شوهرم همچین آدمی نیست بنده خدا ساکت و آرومه بنظرم چیزی حس کرده که اینجوری میکنه اگه دوستم متاهل بو ...
ببین من جریان بینتون با دوستت رو دقیق نمیدونم ، ولی کلا رفتار بیخودیه زنها وقتی ازدواج میکنن با دوستاشون کات میکنن ، رفیق رفیقه شوهر شوهر ، اگر قرار به کات کردن با دوست و رفیق باشه مردها هم باید بعد ازدواج رفیقاشون رو بذارن کنار ،
خیلی گریه کردم واقعا به زور بهش پیام دادم ولی بهتر از این که زندگیم خراب شع
طرز پیام دادنت بد بود
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️