2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 9435 بازدید | 242 پست
به نظرم بهش اینطوری پیام نمیداده شاید اون چون مجرد بوده شرایط زندگی شما رو که متاهل بودید درک نمیکرد ...

اصلا نمیشد کنترلش کرد هیچ جوره چاره ای نداشتم وگرنه من خودم دوستم رو خیلی دوست داشتم بچه ها میدونن

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

من دوست نداشتم هرروز ببینمش دلم میخواست با شوهرم تنها باشم ولی خب اون میومد منم نمیخواستم دلشو بشکون ...

🫤وا 

منگلی چیزیه؟ چند سالشه؟ ننه بابا نداشت بزنن دهنش؟

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🫤وا منگلی چیزیه؟ چند سالشه؟ ننه بابا نداشت بزنن دهنش؟

همسن خودم ۲۲ سالشه من ازدواج کردم ولی اون خونه هست سرکار و دانشگاه هم نمیره 

2805
خیلی ناراحت شده؟؟

جای دوستت قلبم درد گرفت من جای اون شکستم 

واقعا که با این شوهر سلطه جو 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
شما متوجه نبودیدوستت بی عقل بودهخانواده دوستت چی؟ اونا هم از دم احمق بودن به دخترشون نمیگفتن هرروز ن ...

بنظرم اگه میخواست شب هم بمونه خانوادش مشکلی نداشتن

شوهرم همچین آدمی نیست بنده خدا ساکت و آرومه بنظرم چیزی حس کرده که اینجوری می‌کنه اگه دوستم متاهل بو ...

ببین من جریان بینتون با دوستت رو دقیق نمیدونم ، ولی کلا رفتار بیخودیه زنها وقتی ازدواج میکنن با دوستاشون کات میکنن ، رفیق رفیقه شوهر شوهر ، اگر قرار به کات کردن با دوست و رفیق باشه مردها هم باید بعد ازدواج رفیقاشون رو بذارن کنار ،

چطور همچنین دستوراتی رو زنها صادر نمیکنن؟

💍🩷
همسن خودم ۲۲ سالشه من ازدواج کردم ولی اون خونه هست سرکار و دانشگاه هم نمیره

بره گمشه از این برات رفیق در نمیاد از من گفتن دلتم‌واسه خودت بسوزه بنده خدا تو نباشی چترش جای دیگه پهن میکنه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بچه ها چی بگم تو روخدا

تو ک گذاشتی ننه شوهر و شوهر سر هیچی برات تصمیم بگیرن حالا ما چی بگیم 

اصلش این بوده ک کم کم رفت آمد رو کم مبکردی 

اینجوری مستقیم ب طرف میگی خب خیلی زشته اگه بنده خداا آسیبی ب زندگیت نزده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
خیلی گریه کردم واقعا به زور بهش پیام دادم ولی بهتر از این که زندگیم خراب شع

طرز پیام دادنت بد بود 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
بره گمشه از این برات رفیق در نمیاد از من گفتن دلتم‌واسه خودت بسوزه بنده خدا تو نباشی چترش جای دیگه پ ...

اره بابا آدم ساده مثل من زیاده🥲

😭😭😭😭

خیلی بد بهش گفتی 

خیلی طرز گفتنت بد بود 

2810