2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 9729 بازدید | 242 پست
دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...

عزیزم منم مجردم

ولی شما مجردی زده به سرت حتما ازدواج کن کیس خوبی اومد

اوضاعت خیلی خرابه🤦‍♀️

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
😂😂😂😂😂جالب بود ما خجالت میکشیم اگه ناخواسته هم در بره میخندیم البته اون در بده میخندم خودم باشم ...

شما ک منو نمیشناسی پس راحت میگم بهت😜

ی موقع هایی میریم زیر پتو میکیم چقدر هوا سرده

زارت میدونه میگوزه میگه بیا گرم شد

ببخشید این مدلی تعریف کردم😜😜

هرچند میدونم الان ی عده میان میگن وای چقدر بی ادب و چقدر زشت

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست منم ازدواج کرده و همون دوجمله اولت کافی بود تا گند بزنم بهشو رابطمو واسه همیشه تموم کنم باهاش م ...

خب راست میگه دیگه

شما ذات خودتو می‌شناسی♥️

اما بعضی ها بی ذات و بی خانواده ان

خیلی از این داستانا هست ک رفیق مجرده رفته سر خونه زندگی اون یکی رفیقش

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
2805
عزیزم منم مجردمولی شما مجردی زده به سرت حتما ازدواج کن کیس خوبی اومداوضاعت خیلی خرابه🤦‍♀️

خ.. کار کن خوشگلم

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
چاره ای نداشتم نمی‌خواستم پیام بدم بچه ها راضیم کردن 😭😭

عذاب وجدان نگیر استارتر

اولویت اول تو باید زندگیت باشه

دوستت اگر واقعا رفیق باشه باید قبل این که کار به اینجا برسه تو رو درک میکرد، شرایط رو درک میکردو نگران زندگیت میشد و باعث آزار تو نمیشد و نمیذاشت کار به اینجا برسه

واقعا زشته! آدم هرروز خونه مادرش هم‌نمیره، اونوقت این هرروز تا عصر بیاد خونه شما!!! میدونی چقدر فرصت خلوت عاشقانه و‌محکم کردن پایه های زندگیت رو تو این یک سال از دست دادی؟ فردا بچه دار میشی حسرت یه دقیقه تنهایی دارین، لباس دلخواهتو نمیتونی بپوشی، رابطه راحت نمیتونین داشته باشین

الان تا قبل بچه، وقت اینکارا و خاطره ساختن دو نفره ست 

عذاب وجدان بیخود هم نگیر، بذار یه مدت بگذره پیام بده بگو دلم تنگ شده خونه مامانمم بیا ببینمت، یا قرار بیرون بذار

ولی دیگه خونه ات رو پاتوق رفیقات نکن چه رفیق تو باشن، چه رفیق همسرت

عذاب وجدان نگیر استارتراولویت اول تو باید زندگیت باشهدوستت اگر واقعا رفیق باشه باید قبل این که کار ب ...

فقط خدا کنه قضاوت اشتباه نکرده باشم در موردش ولی دیگه نه من پیام دادم نه دوستم چتمون همونجا باقی موند 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

خب اگه جرئتشو داری کامل حرفتو بزن چرا ۳نقطه میزاری

چون یه سری آدم اینجا پیدا میشه که فکر میکنن اگه گزارش بزنن شکلات جایزه میگیرن وگرنه جرعت نمیخواد☺️از کی بترسم از تو؟

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
شما ک منو نمیشناسی پس راحت میگم بهت😜ی موقع هایی میریم زیر پتو میکیم چقدر هوا سردهزارت میدونه میگوزه ...

😂😂😂😂😂ن بابا راحت باش شوهر منم یه بار نا محسوس این کارو کرد بوش تا صبح اذیتم میگرد😂😂😂

شوهرم همچین آدمی نیست بنده خدا ساکت و آرومه بنظرم چیزی حس کرده که اینجوری می‌کنه اگه دوستم متاهل بو ...

نه متاهلم باشه اولا هرروز نمیاد .دوما کلا دورشو خط بکش .کم بگو دوستم دوستم ......دوستت فقط خودتی .هیچکی دوست نیست .اینو آویزه گوشت کن

2810