2777
2789

چندروزه دعوایی هستیم !

بشدت ناسازگاره و فحش می‌دهه ،،،،خرجی نمی‌ده و هرروز دعوا می‌کنه ،،،،،حتی یه قرص هم نمیگیره ،،،،،

تو اینستا زن هارو فالو می‌کنه و چت می‌کنه 

رفتم با داییش صحبت کردم بیاد مثلا بزرگی کنه !!آدم سرشناس و تحصیلکرده بنظر می‌رسید 

نمی‌دونم دلش از کجا پر بود ،،،،کاملا طرف شوهرم رو گرفت و برگشت گفت حق ندارع بهت پول بده وقتی خودت کار می‌کنی ،،،،چرا بده!!

و برو مهریه اجرا بزار فوقش قسط بندی میکنن 

نه فلانی با زن ها چت نمیکنه ،،،من می‌شناسمش 

شوهرم رو برده خونه اش داره تحریکش می‌کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حالا خودتون شاغلید چرا پول میخواید؟!ایشونم ازتون پول میگیره؟!

حالا چون شاغله شوهره نباید خرج کنه؟ پس چرا شوهر کرد? یه باره زن میگرفت حداقل خونه براش تمیز میکرد غذا میپخت

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
حالا چون شاغله شوهره نباید خرج کنه؟ پس چرا شوهر کرد? یه باره زن میگرفت حداقل خونه براش تمیز میکرد غذ ...

خرج کردن با پول گرفتن فرق داره خب 

من خودم شاغلم و کلی همکار دارم ، اکثر خانم ها معتقدن مثل یک خانم خونه دار باید از شوهرشون خرجی بگیرن که غلطه خب!

بعدشم مگه آدم واسه خرجی گرفتن ازدواج می‌کنه این چه حرفیه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

حالا چون شاغله شوهره نباید خرج کنه؟ پس چرا شوهر کرد? یه باره زن میگرفت حداقل خونه براش تمیز میکرد غذ ...

شاغلم کار کردم ماشین انداختم زیر پای شوهرم !!!!

خرج خودم و بچه رو میدم 

به شوهرم میگم قرص بگیر میگه خیلی پرویی خودت بگیر 

می‌ره پسته و غذا میخوره ،،،بهش میگم ،،،میگه تو هم بگیر برای خودت !!!!

پس اگه اینجوریه منم نباید بهش ماشین بدم !!!

وقتی رفتی درخواست مهریه کردی حساباشو بستی چه انتظاری داری؟ شما فوقش باید درخواست نفقه میدادی، مهریه مردارو جری میکنه و گارد میگیرن. برو اول درخواستتو کنسل کن بعد از در دوستی وارد شو و صحبت کن. درخواست مهریه تو ایران یعنی درخواست طلاق

2810