2777
2789
عنوان

دایی همسرم اومده شوهرم رو برده خونه اش و و تحریکش می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 74 پست
خانوما یه نفر به راهنمایی درست نکرد تاپیک زدم گفتم کسی راهنمایی کنه وگرنه براتون قصه تعریف نکردم که ...

ماشینتو از شوهرت بگیر در قدم اول بفروش بگو می‌خوام کسب و کار آزاد راه بندازم بعدم تبدیل به طلا کن اصلا بهش نده

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

شاغلم کار کردم ماشین انداختم زیر پای شوهرم !!!!خرج خودم و بچه رو میدم به شوهرم میگم قرص بگیر میگه خی ...

عزیزم پکیج سیاست های زنانه و زنان زیرک طحان رو گوش بده خیلی کمکت میکنه.

بعدشم هیچوقت رو فامیل شوهرت حتی بهترینش حساب نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چون شاغله شوهره نباید خرج کنه؟ پس چرا شوهر کرد? یه باره زن میگرفت حداقل خونه براش تمیز میکرد غذ ...

نه دیگه فقط باید آقا بالاسر باشه 

همین که آقا بالاسر باشه کافیه 

اونم چه خرجی !!!!!!اگه مثل زن های مردم ازش لباس و طلا و کامپوزیت و هزار جور خرج میخواستم دلم نمیسوخت ؟؟؟

یه قرص سرما خوردگی ایهالناس!!!!!!

ماشینتو از شوهرت بگیر در قدم اول بفروش بگو می‌خوام کسب و کار آزاد راه بندازم بعدم تبدیل به طلا کن اص ...

درحال حاضر بگو چیکار کنم ؟؟؟؟

این دایی حرومزاده الان حرف نشونش داده و بدتر زبونش رو دراز تر کرده !!!!

کوتاه بیام نمیشه !!

2805
نه شوهرم رو میشناسم یه آدم خیلی جلوگیری هست از این به بعد زبونش درازتر میشه

وقتی خودت کار می‌کنی خرج خونه میدی برای شوهرت ماشین میخری اون هیچ کاری برات نمیکنه مگه دیوانه ای که با همچین آدمی داری زندگی می‌کنی پرتش کن بیرون به خدا اینا فردا توقعشون بیشتر میشه منم شوهرم خرجی نمی‌ده ولی لال گوه زیادی نمیخوره میخواد بره بیرون میگه برم چون اعتیاد داشته تازه ترک کرده گفته بودم ترک نکنی فقط طلاق به خدا من اگه درآمد داشتم یه لحظه زندگی نمی‌کردم خودت و نجات بده خواهر من شوهرم دوسال دیگه باز نشست میشه خواهرام گفتن صبر کن 

وقتی خودت کار می‌کنی خرج خونه میدی برای شوهرت ماشین میخری اون هیچ کاری برات نمیکنه مگه دیوانه ای که ...

خب مشکل منم همین 

شوهرم ربونش سرم درازه،،،،،و آدم پوست کلفتی هست ،،،با این حال هم باهام نمیسازه و بشدت ناسازگاره،،،

من به زور تحملش میکنم 

آخه درآمد من اینقد نیست که بتونم هم خرج یه خونه ،،،هم خرج خودمو و بچه رو بدم ،،،هم کرایه خونه و این چیزا 

خب مشکل منم همین شوهرم ربونش سرم درازه،،،،،و آدم پوست کلفتی هست ،،،با این حال هم باهام نمیسازه و بشد ...

کرایه خونه و خورد و خوراک و خرجی بچه رو باید شوهرت بده اگه میخواستی خودت اجاره بدی و خرجی بچه و زندگی پس شوهر برای چیته

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
خب مشکل منم همین شوهرم ربونش سرم درازه،،،،،و آدم پوست کلفتی هست ،،،با این حال هم باهام نمیسازه و بشد ...

والا شوهرت باید الان تو دور سرش برگردون منم شوهرم اوایل این طوری بود خیلی پرووووو ها ولی از وقتی ترک کرده بهتر شده سعی کن از پول هات برای خودت پی انداز کنی حالا هرچقدر همه صد تو برای زندگی نزار خواستی جدا بشی حداقل پول داشته باشی بترسونش شکایتش کن مکه آدم چقدر تحمل داره من از شوهرم شکایت کردم قهر رفتم الان اسم طلاق میاد می‌ترسه 

اگه دادگاه بگه مرد می‌تونه اجاره نده بری سرکار چی؟؟

اونی که براش سرکار رفتن مهمه باید حتما قبل ازدواج با همسرش دراین مورد هماهنگ کنه و حق اشتغال و قانونی بگیره.اگه از قبل طی نکرده و تو زندگی مرد مخالف اشتغال زن باشه دیگه مشکل از زنه که محکم کاری نکرده.متاسفانه انقدر زنهای شاغل هزینه های زندگی رو دادن مردا رو بدعادت کردن طوری که انگار وظیفشونه 

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

آیا قبل ازدواج سرکار میرفتی؟؟ اگه آره نمیتونه جلوتو بگیره در ضمن طلاق بگیری به نفعته حداقل خرج خونه رو نمیدی فقط خرج خودته دلتم نمیسوزه که مثلا شوهر داری ولی یه هزاری خرج نمیکنه

اگه دادگاه بگه مرد می‌تونه اجاره نده بری سرکار چی؟؟

بگو اگه عرضه داشته باشه درست حسابی خرج زن و بچش رو بده که من به فکر کار کردن نمیفتم.

نهایت اینه که اگه همچین چیزی گفت بگو باشه من کار نمیکنم ایشون هر ماه موظفه نفقه و هزینه های زندگی رو پرداخت کنه که با این تعریف هایی که کردی اون قبول نمیکنه و همین میشه مدرک برات بعدا میتونی ازش استفاده کنی.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
2810