2777
2789
عنوان

دایی همسرم اومده شوهرم رو برده خونه اش و و تحریکش می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 74 پست
خانوما یه نفر به راهنمایی درست نکرد تاپیک زدم گفتم کسی راهنمایی کنه وگرنه براتون قصه تعریف نکردم که ...

من فقط میدونم اگه قصدت واقعا جداییه  باید بری  دادگاه 

درغیر اینصورت اگه بری بدتر میشه حرمتا از بین میره . ببین تجربه داشتم که میگم من رفتم دادگاه بترسونمش  انقددددد حرمتا از بین رفت که بعد ی سال مجبور به جدایی شدم اونم بدون هیچی . چون دادگاه رفتن و مهریه گرفتن الکی نیست . هیچییییی ام نتونستم ثابت . کتک خورده بودم ولی نتونستم بهشون بفهمونم .

دادگاه ی جفت کفش آهنی و اعصاب فولادی میخوااااااد

منم با عنوانت تحریک شدم😂

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصدت طلاقه ؟ یا ترسوندن؟

ببین این آدم بدردنخوره 

مال و اموال ندارع ،،مستاحرم 

عصبی و فحاشی 

خیانتکار 

خرجی نمی‌ده 

ولی با همه اینا یه خانواده احمق سنتی دارم که هیچ جوره میگن نباید طلاق بگیری !!!

بعد ده سال نمیتونم برگردم خونه پدرم با بچه نه ساله !!سختمع 

ناچارم ،،نمیتونم طلاق بگیرم 

ولی می‌خوام بترسونمش ،،،،حداقل زبونش سرم دراز نباشه 

2805
شاغلم کار کردم ماشین انداختم زیر پای شوهرم !!!!خرج خودم و بچه رو میدم به شوهرم میگم قرص بگیر میگه خی ...

عزیزم نظرم اینه اگر میتونی جدا شو خیلی عذر میخوام ولی بسیار مفت خوره!

کاربری دست دو نفره🌸
یه نفر بیاد راهنمایی کنه چیکار کنم ؟؟؟منم رفتم ثبت اسناد برای مهریه تمام حساب های همسرم رو مسدود کرد ...

ایول ازت خوشم اومد به همه هم بگو داییه شوهرت گفته مهریه رو اجرا بزاری 🙋 عزیز فک کردن از طلاق میترسی بیمحلی کن ببین چجور آدم میشه بلاخره زنداییه از مهمونداری خسته میشه و داییه پرتش میکنه خونش

والا زنا قرار شد برن سر کار که دستشون توجیب خودشون باشه نه که بازم واسه پول آویزون‌شوهر بشن.شما عزت نفس ندارید دستتون جلو شوهرتون دراز میکنید.حالا اگه نداشتی یه حرفی.مجبور بودی.

وکیل بگیر مشورت کن ،مهریه بزار اجرا،نفقه درخواست کن، ماشینو ازش بگیر، کاره خونه اصلاااا نکن، زنگ نزن،به کسی حرفی نزن، سرد باش، اصلا دعوا نکن، مدرک خیانت داری دادگاه نشون بده، در آخر اگه پشیمون شد و فرصت خواست میگی با دایی قطع رابطه، میری مشاور خرجی میدی و خیانت تعطیل، فقطم یه فرصت داری

پشیمون نشد کو ن لقش لگد بزن بندازش بیرون از زندگی این کلکسیون کامل تمام صفات مرد خوبو!!!!

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
من فقط میدونم اگه قصدت واقعا جداییه باید بری دادگاه درغیر اینصورت اگه بری بدتر میشه حرمتا از بین م ...

من ده تا از سکه ام رو اجرا گذاشتم !!!

گفتم برم دادگاه بگم من مهریه نمی‌خوام ،،،طلاق هم نمی‌خوام  مهریه گذاشتم اجرا چون مجبور شدم 

,,,,,من ازش اخلاق و تعهد می‌خوام !!!!یا درست زندگی کنه یا اگه نمیتونه حق و حقوقم رو بده و جدا بشم 

چرا ماشین دادی بهش چرا از ا‌ول عادتش دادی ک خرج خودتو بچه رو خودت بدی

خب نمی‌داد بی همه چیز !!!!

به داییش اینارو میگم !!!

میگم حتی به قرص هم نمیگیره !!!

برمیگرده میگه چرا بده !!!!!وظیفه ندارع بده بهت ،،،وفتی خودت کار می‌کنی ،،،،تو از صدقه سر شوهرت کار می‌کنی ،،،،اگه شوهرت اجاره نده حق کار نداری 

2810