2777
2789
عنوان

این سایت کلاهبرداریه حواستون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 154 پست
دیجی کالا هم جدیدا دزد شدن چند بار پس دادم دیگ نمیخرم.

دیجیکالا دزد نیست توی دیجیکالا فروشنده های زیادی هست که ممکنه توشون یکی بد دربیاد نمیشه پای دیجیکالا نوشت

اینجوریم نیست که لباس بخری بپوشی تو مراسم پس بدی اونام خر نیستن کارشناس دارن بررسی میکنه

ولی لباس رو سریع مرجوع میکنن

بهتر از این سایتای بی در و پیکره که

به نظرم لباسو فقط از دیجیکالا باید خرید

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدم اینجا بگین چیکار کنم الان بهشون چی بگم بگم من اینارو نمیخوام قبول نمیکنن که کلاهبردارن

چند تاکارشون که اصلا شبیه عکس ژورنال نیست ،عکس بگیر و براشون بفرست و بگو میخوام مرجوع کنم ،او دوتای دیگه ام اگر جنسشون مطابق چیزی که در توضیحات بوده ،نیست ،بگو اونا رو هم میخوام مرجوع کنم 

ولی همیشه موقع خرید ازشون عکس غیر ژورنال بخواهید 

وای  چقد راحت کلاهبرداری میکنن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
2805
من ارومیه م میتونم از اینجا اقدام کنم؟بلد نیستم اصلا چیکار باید کنم؟ کجا برم

شکایت از سایت ها آنلاینه دوست عزیز مهم نیس کجا باشی 

سایت اینماد باید شکایت باز کنی 

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

عزیزم چی گرفته بودی چقدر بود پول چرا نمیداد اونا ک مرجوعی داره چجوری شکایت کردی خیلی طول کشید؟

مرجوع کردم ی چیز کهنه برام فرستاده بود قبول نکرد پس فرستاد برام میگف مال خودت بوده منم رفتم اداره کار حضوری شکایت کردم ی ماه کمتر شد 

من زیاد اینترنتی خرید میکنم. معلوم بود با ۱۵۰۰ اون عکسایی ک گذاشتنو نمیفرستن اون عکسا همش برند بود ...

لطفاعکس از صفحه اش بزار

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خب شکایت کن من ی بار از دیجکالا شکایت کردم پولمو پس گرفتم

میخوان شکایت کنم ولی ارومیه هستم نمیدونم از اینجا میتونم کاری کنم یا نه بلد نیستم اینجور چیزارو میخوام راهنمایی کنین چجوری و از کجا باید اقدام کنم

یه ماه پیش پرسیدی که سایت دیناشاپ معتبره یا نه بعدش دوبار تاپیک زدی که از دیجیکالا خریدم میخام مرجوع کنم الان دوباره میگی از دیناشاپ خریدم کلاهبرداری

یکم تاپیک هات مشکوکه

2810