2777
2789

خدایا چ گناهی کردیم ازدست این مامان آخه..دیگ هممونو روانی می‌کنه با این کاراش.برادر کوچیکم ۱۹سالشه دیروز رفته برا آموزشی افتاده زندان کچویی کرج.خودمون تهرانیم.

از هفته قبل ک زندگیمون رو جهنم کرده همش گریه و بغض اصلا نمیشه باهاش حرف زد .من خودم از دیروز ک رفت تو خونه خودم کم ناراحت نیستم و واقعا دلم کبابه برا داداشم 😔 دیروز گفتم بزار زنگ بزنم مامانم بگم بیاد اینجا میدونستم الان دیگ خودشو کشته اینقدر گریه کرده.بزور قبول کرد بیادحالا بعد دوماه اومده خونم ازدر ک اومد همش ناراحت اصلا تو این دنیا نبود حالمونو بد جور گرفت هرکاری کردم بیخیال شه نشد .انگار دنیا ب آخر رسیده بود.منه احمق گفتم بیاد دور هم باشیم تا کمتر غصه بخوره همش هم تو اتاق بود در حال گریه کردن بعد ماهم حرف می‌زدیم اخم می‌کرد.سرشب دیگ تو اتاق خوابش برد .صبح ساعت ۷بیدار شده آماده شد رفت منم دیگ نگفتم بمون بخدا ادمو کلافه می‌کنه دیگ ازدستش خسته ام کلا مامانم خدای ناراحتی و غمه همش آه و ناله.ب قول خواهرم چیزی ب ما نیومده ن غم و ن شادی. ۴۹سالشه اما ده سال پیر تر بهش میخوره این زن کل عمرش همینه .اصلا بلد نیست درست زندگی کنه زندگی ما رو هم داغون کرد.من خودم از اونام ک نمیتونم بیخیالش شم یا تو حال خودش بزارمش هررزو چندبار زنگ میزنم ک بدونم حالش خوبه وگرنه خودمم ماتم می‌گیرم دلم میسوزه براش اما چ فایده این دیگ این‌جوری زندگی کرده ی عمره.منم جزخانوادم هیچکی رو اینجا نداریم رفت امد کنیم هربار هم میزم خونشون با کول بار ناراحتی میام خونم.انگار افسرده ست . همش انرژی منفی 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
چ بد

خیلی 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

انشاءالله برادرتون به سلامتی سربازیشو تموم‌ میکنه میادمادر درکش کن ...ولی من نمیدونم چرا وقتی پسرم رفت سربازی اصلا ناراحت نبودم با اینکه خیلی دوسش دارم آموزشی شهر خودمون بود ..بقیه رو افتاد مرز ایران و عراق 

هیچی مثل طلاق عاطفی که شرایط جدایی نداری دردناک  نیست 💔❤️‍🩹
درکت میکنم حتما سختی زباد کشیده . ولی خب درکل آدم منفی نگریه خیلی سخته

خیلی بده خیلی 

وای چقدر بده اخلاق مامانت

مگه دور از جون داداشت چه بلایی قراره سرش بیاد؟

رفته خدمت دیگه

اینهمه پسر میرن...چیزیشون شده مگه؟

مامانت با اینکاراش گند میزنه تو اینده داداشت

بی مسئولیت و لوس بارش میاره

اینهمه وابستگی براچیه

انشاءالله برادرتون به سلامتی سربازیشو تموم‌ میکنه میادمادر درکش کن ...ولی من نمیدونم چرا وقتی پسرم ر ...

مامان من همینه از کاه کوه می‌سازه همه رو زده کرده از خودش ب خدا 

وای چقدر بده اخلاق مامانتمگه دور از جون داداشت چه بلایی قراره سرش بیاد؟رفته خدمت دیگهاینهمه پسر میرن ...

😔😔

مامان من همینه از کاه کوه می‌سازه همه رو زده کرده از خودش ب خدا

به مادرت بگو چشم رو‌هم بزاری تموم میشه بعد برادرت میاد از خاطرات اونجا تعریف می‌کنه واسش ...پسر من میگه دوست دارم باز برگردم فقط یه شب با اون دوستهای هم خدمتیم سر یه سفره بشینم‌وغذا بخورم ..هم سختی داره هم راحتی 

هیچی مثل طلاق عاطفی که شرایط جدایی نداری دردناک  نیست 💔❤️‍🩹

چقدر بده ماهم اینجوری هستیم کلا زیاد رغبت نداریم بریم خونه مامان بابامون چهار تا بچه ایم داداشم طلاق گرفته سه ساله الانم ایران نیس ولی مامان بابام ول نمیکنن همش حرفشو میزنن ادمو غصه میدن با ناراحتی برمیگردیم خونه هامون دلمونم براشون میسوزه