2777
2789
عنوان

این سایت کلاهبرداریه حواستون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3637 بازدید | 154 پست
اسی دقت نکرده اصلا نماد اعتماد نداره سایتش معلوم نیس کی هست چی هست صاحبش

😑🤦🏻‍♀️ عجیبه اینهمه بی دقتی! 

پیجی ک کامنتاش بسته است، عکساش همه ژورنالیه، سایتش نماد اعتماد نداره...! 

معلومه ک صددرصد کلاه برداره... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه کردی پولو نگرفتی!!! دیگه اگر قراره پولو نگیرید نارضایتی چیه؟

خواستم بدونه پیکش چطوری غذا رو دست مشتری پای ثابتش رسونده صد بار رفتیم همون جا غذا خوردیم راضی بودیم این دفعه اینحوری شد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2805
خواستم بدونه پیکش چطوری غذا رو دست مشتری پای ثابتش رسونده صد بار رفتیم همون جا غذا خوردیم راضی بودیم ...

باید پولو بگیرید 

وقتی پول رو نگیرید، براشون درس عبرت نمیشه و اصلا براشونم مهم نیست ک اشتباهشونو درست کنن

اگر ۴ بار غذا بد فرستادن، ۴ نفر میومدن پولو پس میگرفتن اینام ادم میشدن

الان میگن دوست نداشت ک نداشت، بلانسبت شما ب درک ک نخواست، پولو میذارن جیبشون و ادامه همین کارشون... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
عزیزم چجوری شکایت کنم پیگیر میشن اگه شکایت کنم؟؟

این سایت اینماد داره به راحتی میتونید در سایت اینماد شکایت باز کنید موظف هستند پاسخ بدن اگر ندهند میره سامانه ثنا بصورت خودکار پرونده قضایی میشه و خودشون باید برن دادسرا جواب بدن

ولی معمولا به این جاها نمیکشه تا شکایت بزاری روی اینماد صاحب سایت سریع زنگ میزنه برای جلب رضایت ... اگر وقت داشته باشی بتونی یه توکه پا بری پلیس فتا میتونی در عرض یک روز حساباشون رو بصورت موقتی مسدود کنی ( البته باید واریزی به نام شخصی باشه که صاحب سایته یا درگاه پرداخت داشته باشه )

تو سوابق عملکرد این سایت توی سایت اینماد یه تخلف داشته قبلا چرا بهش توجه نکردید ؟ ولی حتما حتما درسایت اینماد شکایت باز کن هیچ کاری و زحمتی هم نداره 

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

من زیاد اینترنتی خرید میکنم.  معلوم بود با ۱۵۰۰ اون عکسایی ک گذاشتنو نمیفرستن اون عکسا همش برند بود . برا لباس خونگی پیج تیپال خیلی خوبه مغازش قشمه جنساش عالی 

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 
تجربه شد سر همه‌ ما با خرید آنلاین کلاه رفته

اتفاقا من اکثر لباسام آنلاین میخرم کیفیتشون عالی قیمت مناسب شما باید خرید آنلاین دقت کنید و خریدش رو هم یاد بگیرید وگرنه اینترنت پر گرگه

حداقل از دیجیکالا بخرید که تا یک هفته بتونید لباس رو بدون چون و چرا پس بدید و پولتون رو درجا برگشت میزنن

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

شکایت کن

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
وای چقدرداغون🤦🏻‍♀️بهشون میگفتی مرجوعی بزنن وگرنه شکایت میکنم شایدبترسن قبول کنن

الان میخوام پیام بدم بهشون بگم یا این اشغالایی ک فرستادید بیاین بگیرین پول منو برگردونین یا هزینه ش هرچقدر باشه ازتون شکایت میکنم ابروتون هم میبرم

2810