2777
2789
عنوان

خانوما دیروز داشتیم میرفتیم عروسی داشتم سوار ماشین نامزدم میشدم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 39 پست
اینهمه میگن رفتار نامزدت عادی نبوده که گفته برو عقب بشین ، بهت بی احترامی کرده شما باز میگی از این ب ...

من چیز بدی نمیگم برم عقربشینم گفت چرا موضوع وا کنم بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اول راهی برید کافه تو فضای ارامبخش وقتی یکم راحت شدید خندید قشنگ بپرس یه چیزی ذهنمو درگیر ...

ما کافه نمیریم شهربازی و اینا بیشتر میریم

من میگم اینسری برم عقب بشینم گفت چرا موضوع وا کنم بگم

یا کلا از یاد ببرم سری دیگ گفت جدی برخورد کنم:) 

معلومه سنت پایینه زبون داری که عزیزم همون موقع سوار نشو بیرون وایسا بگو مگه دیوونه شدم چرا عقب بشینم ...

پس اینارو از یاد ببرم سری دیگ گفت حدی برخورد کنم؟؟ 

اخه جلوی در خونه خودمونم نبود ک کلا نرم برم خونمون از خونه عموم اینا رفتیم

2805
ما کافه نمیریم شهربازی و اینا بیشتر میریممن میگم اینسری برم عقب بشینم گفت چرا موضوع وا کنم بگمیا کلا ...

نه سرد نشو زندگی رو تلخ نکن اره عقب بشین اگر پرسید مهربون دلیل ناراحتیتو بگو خیلی وقتا میشه آدما با لحن و واکنش خوب زندگی کنن اما ناراحتی سنگینی و عذاب میاره ان شاالله چیز خاصی نباشه عزیزم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نه سرد نشو زندگی رو تلخ نکن اره عقب بشین اگر پرسید مهربون دلیل ناراحتیتو بگو خیلی وقتا میشه آدما با ...

والا کم کم دارم ازش متنفر میشم ادم از خودش بدش میاد

درو واکنی بگه برو عقب

وقتی میگه نشین روزای عادی هم نشینم شابد راضی نیس کنارش بشینم

باید راضی باشه اون داره کار اشتباهی میکنه و به رابطه تون از اول کار صدمه میزنه. باهاش صحبت کن و بگو دیگه عقب نمی شینی.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
باید راضی باشه اون داره کار اشتباهی میکنه و به رابطه تون از اول کار صدمه میزنه. باهاش صحبت کن و بگو ...

راستشو بخوای دارم متنفر میشم با این اداهاش

ن بلده ب مسی نه بگه نومری اینو اونو میکنه اینم طرز رفتارش با من

۳ماهه عقدیم

راستشو بخوای دارم متنفر میشم با این اداهاشن بلده ب مسی نه بگه نومری اینو اونو میکنه اینم طرز رفتارش ...

عزیزم علت متنفر شدن ایته که باهم صحبت نمی کنین بالاخره الان عقدین. نمیشه راحت ازش در اومد سعی کن اگر میشه زتدکیتو نگه داری 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷