2777
2789
عنوان

خانوما دیروز داشتیم میرفتیم عروسی داشتم سوار ماشین نامزدم میشدم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چیکار کنم اینو بگو با این ۳باره وقتی میریم عروسی میگه عقب بشین اولاش چیزی نمیگفتم ولی الان دیگ ...

مشکل تو اینه مستقیم ازش نمیپرسی دلیل کارشو شاید دوستت نداره شاید نمیخواد بفهمن نامزد داره هزارتا دلیل داره چندسالته

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
نه فعلا بسنجش ببین تکرار میکنه یا نه دفعه بعدی خواستی بری خونشون حسابی تیپ بزن ببین چیکار میکنه

اخه اولین بارش نیس ک اینو میگه هر وقت میریم عروسی اینطوری میگه با این۳بار شد

2805
نه

اینهمه میگن رفتار نامزدت عادی نبوده که گفته برو عقب بشین ، بهت بی احترامی کرده 

شما باز میگی از این به بعد برم عقب بشینم؟؟؟

یعنی حاضری با مردی زندگی کنی که دوست نداره کنارش بشینی؟؟؟

این رفتارش داره نشون میده یه مشکلی داره باهاش حرف بزن ببین منظورش چی بوده 

و از این به بعد بی احترامی به خودتو قبول نکن 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

مشکل تو اینه مستقیم ازش نمیپرسی دلیل کارشو شاید دوستت نداره شاید نمیخواد بفهمن نامزد داره هزارتا دلی ...

عقدیم ینی چی نمیخواد بفهنه همه میدونن

۱۸سالمه ازدواجمم بخاطر مامانبزرگم زوری بود

یسالم دوست بودیم باکلی ادعای عاشقی

عقدیم ینی چی نمیخواد بفهنه همه میدونن۱۸سالمه ازدواجمم بخاطر مامانبزرگم زوری بودیسالم دوست بودیم باکل ...

ببین عزیزم اول راهی 

برید کافه تو فضای ارامبخش وقتی یکم راحت شدید خندید قشنگ بپرس یه چیزی ذهنمو درگیر کرده وقتی پرسید چی راحت باهاش بگو از این موضوع ناراحتی اگه راحت و رک دلیلشو گفت خب حلش کنید اگر پیچوند یا عصبی شد الکی پیگیر قضیه باش چون مرد عاشق رام طرف مقابلشه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اینهمه میگن رفتار نامزدت عادی نبوده که گفته برو عقب بشین ، بهت بی احترامی کرده شما باز میگی از این ب ...

حرف بزنم ینی وقتی حرف زدن بلد نیس میگه وسایل گذاشته بودم واسه همون

اخه هر سری نمیگه که فقط وقتی میریم عروسی میگه:)

معلومه سنت پایینه 

زبون داری که عزیزم 

همون موقع سوار نشو بیرون وایسا بگو مگه دیوونه شدم چرا عقب بشینم؟

تا جواب قانع کننده نداده که نباید قبول کنی 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

اخه اولین بارش نیس ک اینو میگه هر وقت میریم عروسی اینطوری میگه با این۳بار شد

میگم که مشکلشو پیدا کن ببین واسه چی اینکارو میکنه دفعه بعد آرایش کن تیپ بزن اگه تکرار کرد شاکی شو و حتی برید پیش مشاور ازش تست بگیر ببین چه مرگشه چرا اینجوری میکنه شاید فقط جوگیر شده شایدم بد دله باید بفهمی چشه

۳سال قراره نامزد بمونیماز این ب بعد برم عقب بشینم؟

اصل موضوع حل کن چرا صورت مسئله پاک میکنی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2810