2777
2789

درو وا کردم گفت برو عقب بشین

جالبش اینجاست ن موهام بیرون بود نه ارایشم غلیط 

فقط خط چشم داشتم تمام

کیفشوگذاشته بود میگفت وسایل هس عقب برو:/

دفعه اولشم نبودااا سومین باره میگه

موقع برگشت خوابم میومد یادم رفت برم عقب بشینم مث خر رفتم جلو نشستم

از دفعه دیگه میرم عقب بشینم و جلو هرگز نشینم با دوبار ادم میشه؟؟ 

چیکا کنم اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اصلا دوستت داره؟ کسی که عاشقه اینجور برخورد نمیکنه ها زبان بدن که بماند خودش گفته نیا جلو😒

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2805
پس سوار ماشین کی میشدم اخه‌🥲

یکم عزت نفس داشته باش جات بودم زنگ میزدم یکی میومد دنبالم پس فردا روز عروسیت بااون حجم از میکاپ هم میگه برو عقب بشین عجب باباعجب

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
فعلا نامزدیو کش بده این یا خیلی غیرتیه یا شکاکه یا خلاصه یه مرگیش هست که بعدا دهنت صاف میشه،فعلا حوا ...

کاملا موافقم موضوعی نیست که براحتی بشه ندید گرفت و ازش گذشت

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

جلو بشین عزیزم چرا عقب بشینی آخه

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
فعلا نامزدیو کش بده این یا خیلی غیرتیه یا شکاکه یا خلاصه یه مرگیش هست که بعدا دهنت صاف میشه،فعلا حوا ...

۳سال قراره نامزد بمونیم

از این ب بعد برم عقب بشینم؟ 

دوسم داره ولی نمیدونم اینکارو واسه چی میکنه شایدم نداره

زیر نظرش بگیر اگه نداره تا نرفتی زیر یه سقف حداقل تکلیفت و مشخص کنی والا ماهم نامزد بودیم 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
زیر نظرش بگیر اگه نداره تا نرفتی زیر یه سقف حداقل تکلیفت و مشخص کنی والا ماهم نامزد بودیم

الان چیکار کنم اینو بگو با این ۳باره وقتی میریم عروسی میگه عقب بشین اولاش چیزی نمیگفتم ولی الان دیگ نمیتونم:) 

2810