2777
2789

در شرف جدایی ام چندماه پیش ک هیچ بحصی از جدایی نبود من داشتم با گوشی با یکی از دوستام چت میکردم چت خصوصی چرت و پرت از خانواده شوهرم و خودش ک اذیتم میکنن  میگفتم بعد حواسم ب پشت سرم نبود دیدم یکی بالا سرمه شوهرم بود حمله کرد گوشیو بگیره منم سری گوشیو خاموش کردم رمزشم بلد نبود دعوا و کتک کاری کردیم هر چی گفت رمزش باز کن باز نکردم چون اگه باز میکردم خیلی بد میشد اوضاع

بعد داداشم با شوهرم دعوا کرد اونم گوشیو ورداشت و رفت دو هفته گم و گور شد بعدش ک اومد باهاش حرف نمیزدم ولی فهمیدم ک نتونسته رمز گوشیو باز کنه خدا رو شکر کردم همه چیو پاک کردم بعد چند هفته با داداشم دعوا کردم عصبی شدم گوشیو شکستم 

حالا ک داریم جدا میشیم مادرشوهرم ب همسایه ها گفته ک تو گوشیش چیزایی دیده حالا من موندم چیکار کنم اگه بهم تهمت زدن چی بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نمیتونه ثابت کنه تهمت ک همه میزنن تو جدایی ‌‌ودعوا مهم نباشه برات

اره میگم خدا رو شکر هیچ اتویی دستشون نیس فقط همون مورد اما بازم استرس گرفتم برام دعا کنید

2810