2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی کیا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 54 پست

من شوهرم بهم خیانت کرده بهش میگم بدم میاد ازت تنت بهم میخوره حالم بد میشه باز چندروژ یبار رابطه داره باهام

دعوامون شد کتکم زد بدم میاد. ازش دوس دارم طلاق بگیرم ولی هیچ پشتوانه مالی ندارم واز این بدم میاد ک اظهار پشیمونیم‌نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شوهر منم اینطوریه تازه برا شام و ناهار هم کتک میزنه در حد مرگ تو جر بحث ها که دیگه بدتره طلاق عاطفی هم بگیرم بدتر بدتر میکنه فقط مث خر موندم تو گل باید بخاطر بچه ها بسوزم تا اینا بزرگ بشن 

از خدا میخوام همچنین مردهایی رو هرچه سریعتر بکوشه تا حداقل زن و بچه هاشون راحت بشن از دستشون به حق حضرت زهرا تو این روزای عزیز 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
بهش بگو نزندت بگو خیلی نامردی ک دست رو زن بلند میکنی

بیشرف مرتیکه،من تعریف نمیکنم از‌خودم ولی همه منو میشناسن و دلشون میخا بامن باشن تاحالا هم هرچی درخاست داشتم خیانت نکردم ولی این با کسایی بوده که داغون بودن و هرزه و یکیشون رو میخاست بگیره

شوهر منم اینطوریه تازه برا شام و ناهار هم کتک میزنه در حد مرگ تو جر بحث ها که دیگه بدتره طلاق عاطفی ...

بنظرمنم تنها راهش اینه که با زجر بمیرن مردنشون یکهویی بهتره تا ذره ذره خانواده رو نابود کنند

2810