2777
2789
عنوان

خواستگارم به خاطر مهریه عقب کشید

870 بازدید | 77 پست

بچه ها من این سوالو دیشبم پرسیدم اما واقعا دارم دیوونه میشم خواهشا بگین چی کار کنم اگه جای من بودین چی کار میکردین خیلی دل تنگ میشم ؟ مسئله ای که دارم اینه من با آقایی ۸ ماه برای آشنایی و ازدواج خانواده ها هم خبر داشتن ، داشتیم آشنا میشدیم راجب مهریه حرف زدیم تصمیم گرفتیم ۱۱۴ تا باشه بعد چند ماه یه شب زنگ زد گفت این تعداد رو خانواده م قبول نمیکنن و زد زیر حرفش ،گفت  فقط ۱۴ تا سکه و بعد ۳ و ۴ سال خونه خریدیم نصفشو میزنم به نامت ، اما قانون گفت که وقتی ملک وجود واقعی نداره و خریداری نشده نمیشه به عنوان مهریه ثبت بشه .من بهش گفتم ۵۰ تا سکه باشه اگه تو بعدا خونه زدی به اسمم منم مهریه رو میخشم اونم قبول نکرد . این آقا قبلا خانمی رو هم به مدت ۵ سال صیغه کرده بوده و رابطه جنسی داشته باهاش من بابت این ۱ ماهی حرف نزدم باهاش اما اومد گریه کرد و گفت از گذشته خودش پشیمونه منم چون دوسش داشتم چشم پوشی کردم حالا میترسم ۱۴ تارو قبول کنم اولا بعدا تو زندگی بهم بگه من ک رفته بودم خودت اومدی سمتم بعدشم چون قبلا گذشته بدی داشته میترسم خیانت کنه چون مهریه م کمه . وضع مالی خوبی هم داشت ۱ مغازه داره که داده اجاره یه مغازه هم خودش اجاره کرده ماشینم داره . ۳۱ سالشه منم ۲۲ . دوسش دارم نمیدونم چی کار کنم اما اون راحت گذاشت رفت 

میشه خواهرانه برادرانه منو راهنمایی کنین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خواهرانه چون گفتی

خواهر خودم رو شدیدا توصیه کردم با فردی که قبلا ازدواج کرده ازدواج نکنه مال شما که ۵سال صیغه بوده.

خودتو گول نزن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

۱۱۴ تا سکه چند میلیارد میشه؟

۴ و خورده ای

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
2810