2777
2789
عنوان

خواستگارم به خاطر مهریه عقب کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 78 پست

اگ واقعااااا راهنمایی میخای

حتی اگ از دوریش مردی حتی اگ برگشت و ۳۱۴ تا سکه رو قبول کرد ولش کن سنت کمه بعدش این اصلاا اوضاع مناسبی نداره

فک کن دوسش داشتن بتنهایی کافی نیس

حداقل اگ الن بره میگی دوسش داشتم اما اگ تو زندگی افسرده بشی از خیانت و بداخلاقیش و حرفایی ک درباره گذشتت میشنویی

ی کلام ولش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر خودتون قبلا در ارتباط با کسی نبودید شدیدا توصیه میکنم فاصله بگیرید.

در مورد مهریه هم اگر قرار چیزی رو به نامتون بزنن می تونن ماشین یا مغازه رو به عنوان بخشی از مهریه به اسمتون بزنن

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
2805

اون راحت با همه ی خبط و خطا ها و پاکی تو ازت گذشت

تو چرا با این همه بدی و مشکل و نخواستنش ازش نمیگذری

خیلی تو این نسله دخترا دنباله چیزی به اسم غروره دخترونه بگردم که پیداش نمیکنم

با فهمیدن همون ۵ سال باید ردش میکردی

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

تو شرایط فعلی فقط پذیرفتن شروط ضمن عقد بدون مهریه عاقلانه و منصفانه است، اگر فقط بهش وابسته شدی و نمی تونی با گذشته اش کنار بیایی، بزار بره دنبال زندگیش شما هم بعد چند ماهی فراموشش خواهی کرد. طرف واقعا در توانش نیست پنج میلیارد مهریه بزنه چون همون لحظه بعد از عقد به شما بدهکار میشه...

وقتی اون چیزی که گفتی قبول نکرده پس بیخیالش شو گلم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اوه حواسم نبود

پنج ســــــــــال صیغه؟؟؟؟؟

ببین منو

بیچاره ای بعد ازدواج 

مردی که پنج سال رابطه داره اونم با کلاه شرعی یعنی به خودش حق میده زیر سایه اسلام هر گندی بالا بیاره

این بدردت نمیخوره بخدا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2810