2777
2789
عنوان

خواستگارم به خاطر مهریه عقب کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 78 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

توروقرآن فقط صرف اینکه ازخونه پدرتون بزنین بیرون یافقط شوهرداشته باشین باهرکسی وارد رابطه نشین بعدمیشین مث من بایه بچه آلاخون والاخون

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

۱۱۴ تا سکه چند میلیارد میشه؟

۵ و خرده

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

نه واقعا کمه. اصلا بحث مادیش به کنار معریه یجور اهرم فشار برای زنع. برای به دست اوردن حقوقی که قانون مسخره ازمون گرفته

بگو ۱۱۴ تا باشه هر موقع خونه خریدی نصفشو زدی به نامم منم ۱۰۰ تا رو می‌بخشم تعهد هم میدم بابتش

اگه قبول نکرد بدون نقشه‌ش اینه بدردت نمیخوره 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
2810