طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
اره فرقی نداره دولتی هم جزوه میدن تازه تو ازاد بیشتر میندازن چون پول شهریه بیشتر میدی
یعنی از عمد میندازن؟
بعد یه سوال دیگه
ترم یک که هیچی دانشگاه خودش انتخاب میکنه
ولی ترم های یک به بعد چقدر احتمال داره دوباره با همون همکلاسی های ترم اول بیفتیم؟
با توجه به اینکه هرکی هر درسی دوس داره برمیداره اینو از یکی شنیدم👆
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی از عمد میندازن؟بعد یه سوال دیگه ترم یک که هیچی دانشگاه خودش انتخاب میکنهولی ترم های یک به بعد چ ...
مونده به استادت چجوری باشه سعی کن اگه با یه استادی دیدی اوکی ای تدریسش خوبه از پایه درس های دیگه ات هم با همون برداری، در مورد هم کلاسیت هم شانسیه مونده که چقدر ظرفیت بدن یا همون استاد رو بخواین با هم بگیرین ما یه اکیپ هفت هشت نفری بودیم رندم تو هر ترم با یکی دو تاشون تو هر کلاس میفتادم
مونده به استادت چجوری باشه سعی کن اگه با یه استادی دیدی اوکی ای تدریسش خوبه از پایه درس های دیگه ات ...
درکل چقدر احتمال داره ترم دو من دوباره این همکلاسیامو ببینم
فکر کن ٨ درس باشه ترم دیگه
ببخشید خیلی سوال میپرسم
درکل چقدر احتمال داره ترم دو من دوباره این همکلاسیامو ببینمفکر کن ٨ درس باشه ترم دیگهببخشید خیلی سوا ...
چون ترم دو هستی احتمالا ۵۰ من هم کلاسیام تقریبا تو ترمای اول زیاد مدیدم شون بعدا عوض میشدن چون درسا پایه ایه ترم بالاییا زیاد نیستن اکثرا ورودیای خودتونن
چون ترم دو هستی احتمالا ۵۰ من هم کلاسیام تقریبا تو ترمای اول زیاد مدیدم شون بعدا عوض میشدن چون درسا ...
اهان چون دوس دارم با همینا همکلاسی باشم پرسیدم.
مرسی عزیزم