2777
2789
عنوان

چقدر سبک زندگی ها متفاوته

227 بازدید | 26 پست

مثلا ما مهمون داشته باشیم حتما حتما دو نوع غذا و گاهی سه نوع میذاریم ....مثلا زرشک پلو با مرغ+قرمه سبزی

حتی سری قبل خواهرم دو مورد بالا رو درست کرده بوده به اضافه فسنجون....در کنارشم سالاد و سبزی ژله و ترشی و نوشیدنی

اما اینجا خیلی دیدم یک مدل غذا میذارن.....حتی غذای خودمونی که مثلا من فقط توی جمع خانواده سه نفری خودم میپزم

حتی یکی میگفت سالاد و سبزی هم نمیذارم فقط و فقط اب میارم موقع غذا

شماها چطور

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

هر کی یه جوره

ما هم سه نوع به بالا معمولا میذاریم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

والا ما زیاد اسراف نمیکنیم سه مدل غذا درست کنی هر سه نوع ک کامل خورده نمیشه همش میمونه والا مهمونای من اگ سه نوع باشه یکیشو میخورن دوتای دیگه رو خودشون میگن چرا الکی دس بزنیم وقتی نمیخوریم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

من هر وقت دو نوع میذارم دیگه کسی زرشک پلو مرغ نمیخوره همه قرمه میخورن کلی مرغ اضافه میاد و هروقت خونشون مهمون هستیم یک نوع میذارن دیگه منم مثل خودشون شدم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همون ک خودت گفتی سبک زندگی ها متفاوت

شرایط مالی مهم

من برای هرکسی به اندازه ک باید پذیرایی انجام میدم

برای یه مهمون ترجیح میدم فقط پلو ومرغ باشه برای یه مهمون فقط چندمدل سالاد درست میکنم به جز چندرقم غذا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بستگی به مهمان داره  من واسه مهمان های رودربایستی دار دونوع تا سه نوع هم درست میکنم یسری مهمان هم دارم که ماهی دوبار حداقل مامیریم دوبار اونا میان شایدم بیشتر واسه اونا یه غذا درست میکنم اوناهم یه غذا دوست داریم سبک تربرگذارکنیم که بیشتر مابریم واوناهم بیان

چند مدل میوه ی فصل

شیرینی و شکلات

آجیل

همیشه یه ظرف برگه و گردو روی میز دارم

یک نوع غذا 

هوا سرد باشه سوپ کنارش

سبزی 

سالاد 

ژله 

دوغ دلستر نوشابه

سه مدل زیاده به نظرم مگر مهمون خاص باشه پاگشایی چیزی باشه

2810