2777
2789
عنوان

مرگ دوست داداشم

138 بازدید | 4 پست

بچه ها داداش من یه مشکلی داره.۴ ساله دوستش رو از دست داده.اینا از سال ۸۷ تا ۹۹ که دوستش فوت کرد ۲۴ ساعت با هم بودن.از وقتی دوستش فوت کرده یک سره سیاه میپوشه و شاید باورتون نشه هر روز میره سر خاکش اشک میریزه.نمیدونم چکار کنیم که از این حالت بیاد بیرون.دکتر هم نمیاد به هیچ عنوان

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست دختر نداره ؟؟

نه.به هیچ عنوان دنبال دختر و اینا نیست.کاملا مطمئنم دوست دختر نداره.خیلی معتقده که اگه من برک دنبال دختر مردم،یه کسای دیگه هم میان دنبال خواهر و مادر من.این مدلیه اخلاقش.بهش گفتیم زن بگیر روحیه ت عوض شه،میکه بعد رفیقم دیگه نمیخام بگیرم

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

2805

خب اتفاقا این بده که .. با دختری باشه که در آخر بهش برسه چه اشکالی داره ؟؟ کاملا تو روحیه ش تاثیر می‌زاره و رفیقش و فراموش می‌کنه باید تحت فشارش بزارید فقط با این روش می‌تونه از این حالت دربیاد