2777
2789

از اینستا و استوری هاشو منو هاید کرده این ب کنار

پست گذاشته بود عکس خودشو بعد من و خیلیای دیگه چ فامیل چ دوستانش براش کامنت گذاشتم جواب کامنت همه رو داد بجز من!!! منم کامنتمو پاک کردم ناراحت شدم.

بعد اگه میخواست انفالو کنه خب میکرد چرا دیگه از اون طرف برام پست می‌فرسته هرروز

بنظرتون دلیل اینکاراش چیه

خیلی حرصم میده نمیتونمم چیزی بگم حس میکنم اگه به روش بیارم کیف می‌کنه

بنظرتون چیکار کنم؟!!

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

سر وقت بشین همه فامیلا رو آنفالو ریمو کن اعصاب خودتو راحت کن

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر وقت بشین همه فامیلا رو آنفالو ریمو کن اعصاب خودتو راحت کن

بنظرت اگه انفالوش کنم اونوقت نمیگه حرص میخورم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

2805
بنظرت اگه انفالوش کنم اونوقت نمیگه حرص میخورم

بگه

چ اهمیتی داره

مهم اعصاب خودته

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

بگهچ اهمیتی دارهمهم اعصاب خودته

خیلی عقده ایه ک عمدن حرصم میده