2777
2789
عنوان

دوست درونگرا

101 بازدید | 21 پست

سلام یکی از دوستام ادم درونگرایه ولی از اون ادمای خیلی سرد نیست چون هردومون درونگراییم بیشتر اوقات تو مدرسه باهم صحبت نمیکنیم جاهامونم فرق میکنه البته 

ولی مجازی خییلی حرف میزنیم 

قرار شد یه روز هردومون دورنگراییمونو کنار بذاریم یه کاری برا هم انجام بدیم ک حالمون عوض شه یه جورایی اون ورژن برونگرامونو نشون بدیم تا وقت بیشتری با هم بگذرونیم

موندم چیکار کنم?😂😐

ایده بدین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کلی کار هستتراجع به چیزای موردعلاقه جفتتون حرف بزنین یعنی چیزی که هردو عاشقشینبرین بیرون خرید یا شهر ...

میشه بگی خودم موندم بخدا😑 تو مدرسه ایم اخهبیرون فعلن نمیشه رفت ب مغزم چیزی نمیرسه میگم خوراکی بگیرم بریم یه گوشه بخوریم 

ولی کار باحال تر میخام انجام بدم نمیدونم والا

برین خونه یکیتون بعدش ی ریمیکیس شاد پلی کنید باهم برقصین

باهم نقاشی کشید(میتونی نقاشی هموبکشین بعد با شوخی‌توصیف کنید که چجوری دارین گندمیزنین)

دو صفحه از ی کتاب بخونید بعد براهم توضیح بدین که درکتون از این دوصفحه چی بوده

تو مدرسه ایم اخه مشکل همینه

وسائل سالاد الویه رو تن خونه آماده کنید مدرسه زنگ تفریح قاطی کنید بخورید.توپ ببرید ولی توپ پلاستیکی که اگه چیزیش شد زیاد پولش نشه باهاش بازی کنید 

یه نوشیدنی بگیرین باهم کتاب بخونین اگه بیرون مدرسه همو میبینین باهم فیلم نگاه کنین برید بیرون و جاهایی که دوست دارین مثل شهربازی و ... هرکاری که خوشحالتون میکنه انجام بدین و چیزایی که دوست دارینو باهم به اشتراک بزارین که بیشتر از سلایق هم مطلع شین

2810