2777
2789
عنوان

میخام برم کار کنم ولی خجالت میکشم

482 بازدید | 48 پست

بنظرت ی دختر ۲۱ ساله بره خدمات منزل خونه سالمند  بشه خیلی بدع؟طرف سالمع ولی اشپزی و خرید و...بصورت ۲۴ساعت میخاد راسی حقوق بنظرتون چقدر باشه خوبه؟ تهران نیتسیم شهر نیشابور مشهد یکی از شهرا بزرگ مشهد

شرایطش نیس شغل دیگ انتخاب کنم باالجبار میخام برم 

ولی موقت مثلا ۶ماه نهایت یکسال

استرس دارم تاحالا ازاینکارا نکردم حس میکنم بهم ترحم میکنن تو سنی ک همه میرن دانشگا من میرم اونجا کارمیکنم

نه کار که عار نیست 

بعدم اینی که میری پیشش خانومه دیگه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شوخی میکنی؟

چرا بهت ترحم کنن؟؟اگ ب ترحم بود ک بدون کار کردن بهت پول بدن

داری نون بازوتو میخوری پس این فکرو از سرت بنداز بیرون 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

نه بابا اصلا مشکلی نداره ولی اگر شرایط دانشگاه رو داری نزار دیر بشه حتما برو دانشگاه 

و اینکه خیلی مسئولیت بزرگی هست نگهداری از سالمند به نظرم حتی ۱۰۰ میل در ماه بدن نمی ارزه به استرسی که داره 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

خیلی از دانشجو ها رو سراغ دارم هم دانشگاه میرن هم با یه سالمند زندگی میکنن که خرجشون درآد . پوشکی که نیستن پس کارت سخت نیست عار و زشت هم نیست

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

من خودم رفتم منتها از طرف شرکت برو حتما

اولم برو ببین چجور خانواده ای داره

ترحم نمیکنن ولی جای که رفتم بشدت خانواده فرهنگی بودن

تو هر مراسمی برام کارگروه هم میدادن

پولشون هم پربرکت بود 

چون به هرحال داری کمک میکنی هرچند با حقوق

اینم بگم اعصاب قوی میخواد با یه مسن زندکی کنی

2810