2777
2789
عنوان

میخام برم کار کنم ولی خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 48 پست
عزیزم همه اینا به طرز رفتار خودت برمیگرده هرچیزی به اندازه حتی احترام گذاشتن همین که میگی موقته خوبه ...

ب اگهی دیوار میشه اعتماد کرد؟برای پرستاری درمنزل مثلا خب همه اگهی ها ک فیک نیستن هستن؟ من ب طرف زنگ زدم گفت ما خانمی ک درحین طلاقع و کارا دادگاهی دارع و خانمی ک بچ کوچیک دارع قبول نمیکنیم گف قرارداد یکسالع یا شش ماههه بهم گفت دو سه تفر اومدن خودم ردشون کردم یکیش از ی استان دیگ بود من زیاد نتونستم یش اعتماد کنم یکی دیگش طلاقی بود کارا دادگاهی داش فقط دردسر برا مادرم همش میرف دادگاه و...حالا نمیدونم میتونم بش اعتماد کنم یا ن گفتم یکم شک دارم گف ماهم شک داریم والا اول بارع برا مامانم پرستاز میگیریم گف شما چن روز ازمایشی بیا ببیید دو طرف راضی هستین یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خیلی مواظب باش گولت نزنن یا چیزی به خوردت ندن ، جایی هم که میخوابی قفلشو عوض کن، وگرنه که نه اصل ...

ب اگهی دیوار میشه اعتماد کرد؟برای پرستاری درمنزل مثلا خب همه اگهی ها ک فیک نیستن هستن؟ من ب طرف زنگ زدم گفت ما خانمی ک درحین طلاقع و کارا دادگاهی دارع و خانمی ک بچ کوچیک دارع قبول نمیکنیم گف قرارداد یکسالع یا شش ماههه بهم گفت دو سه تفر اومدن خودم ردشون کردم یکیش از ی استان دیگ بود من زیاد نتونستم یش اعتماد کنم یکی دیگش طلاقی بود کارا دادگاهی داش فقط دردسر برا مادرم همش میرف دادگاه و...حالا نمیدونم میتونم بش اعتماد کنم یا ن گفتم یکم شک دارم گف ماهم شک داریم والا اول بارع برا مامانم پرستاز میگیریم گف شما چن روز ازمایشی بیا ببیید دو طرف راضی هستین یا ن

عزیزم قراره مثلا قرص اون سالمند هم بدی و یا مراقب به سلامتیش باشی ؟ اگر اینجور چیزا هم هست مخصوصا ای ...

2805
عزیزم خیلی خوبه بهتر از بی پولیهلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 😔🙏

ب اگهی دیوار میشه اعتماد کرد؟برای پرستاری درمنزل مثلا خب همه اگهی ها ک فیک نیستن هستن؟ من ب طرف زنگ ...

نمیدونم عزیزم بعضیاشون کلاهبرداریه

خیلی تحقیق کن مطمئن شدی قبول کن

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ب اگهی دیوار میشه اعتماد کرد؟برای پرستاری درمنزل مثلا خب همه اگهی ها ک فیک نیستن هستن؟ من ب طرف زنگ ...

نود درصدشون فیک هستن و آقایون هستن واسه سو استفاده از زنا ولی خب اینو اول با یکی از فامیل هات برو مصاحبه و چند فنر خبر داشته باشن کجا کار میکنی و اینا و تمام شرایط رو بنویسن و امضا کنید و اینا نه کمتر نه بیشتر حواست باشه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
قربونت بشم 🤣🤣🤣❤❤ب اگهی دیوار میشه اعتماد کرد؟برای پرستاری درمنزل مثلا خب همه اگهی ها ک فیک نیستن ...

به نظرم با یه بزرگتر مثل پدرت یا مادرت برو و مطمعن شو اگه شبانه روزی قراره اونجا باشی فقط با سلمند تو خونه باشی مردی نیاد تو خونه 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
نود درصدشون فیک هستن و آقایون هستن واسه سو استفاده از زنا ولی خب اینو اول با یکی از فامیل هات برو مص ...

نمیخام فامیل در جریان باشه ک خونه مردم کار میکنم😔💔حس بد دارم بخدا قسم از همین مبترسم چیکار کنم ب کی بگم چجوری بگم 

نمیخام فامیل در جریان باشه ک خونه مردم کار میکنم😔💔حس بد دارم بخدا قسم از همین مبترسم چیکار کنم ب ک ...

به خانوادت بگو با پدر مادر و یا خواهر و برادر برو مصاحبه به فامیل واقعا ربط نداره

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
اول از امنیتش مطمعن شو بعد برو خوبیش اینه بیشتر تو خونه ای و کارای روزمررو انجام میدی اون خانوم خودش ...

اره خانوومه خودش میتونه بره دسشویی حموم از پس کارا شخصی برمیاد نمیدونم چجوری از امنیت خونع مطمئن بشم اقاهه میگف ما چن ساله اینجا زندگی میکینم بیاید بپرسید از همسایع اا چجوری هستیم و ..

2810