2777
2789
عنوان

برادر نادانم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 35 پست
برای تولدم کیک خرید اورد سوپرایزم کرد دوستم داره ولی خیلی بی عقله و با نادونیش دردسر درست میکنه مادر ...

راست میگە مادرتون والا

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
دوسش هم داشتە باشی میبینی کە اون واسە شمااینجوری نیس،پس ولش کنیدآخرش یا خودش میاد یا نمیاد و میبینی ...

گیر داده چرا با این ادم ازدواج کردی هیچی نداره و....همه چیزو مادیات میبینه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگە مادرتون والا

اخه چی بگم .۳۸ سالشه مدام چرت وپرت پشت سر همه و شوهر من میگه.خودمو مسخره کرده .جواب سلام همسرمو نمیده.در عوض از باسن خانواده همسرش میخوره هرچی میگن گوش میده.پدرم مریضه میگه تو ببرش دکتر من وقت ندارم بعد یک هفته مرخصی میگسره میره شهرستان انگور چینی کمک اونا.کارهاش زننده است

راست میگە مادرتون والا

بهش یکبار جدی گفتم احترام همسرمو نگه نداری قطع رابطه میکنم باز تکرار کرد ج سلامشو از پشت گوشی نداد الان انکار کرده زده زیرش من نکردم.همسرم فهمیده ازش بدش امده

2805
گیر داده چرا با این ادم ازدواج کردی هیچی نداره و....همه چیزو مادیات میبینه.

شما هم از زن ایشون خوشتون نمیاد 

بهش بگو‌چیکار ب شوهرم داری،ندارە کە ندارە،عقل و منطق و شعور کە دارە

منم کاری ب زنت ندارم،توهم درمورد شوهر من نظر ندە،واسە خاطر بی پولی کە طلاق نمیگیرم،طلاق بگیرم شما هزینە میکنی من تو رفاە باشم؟؟

یە بار بهش توضیح بدە و واسە همیشە کار بە همسران همدیگە نداشتە باشین

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
شما هم از زن ایشون خوشتون نمیاد بهش بگو‌چیکار ب شوهرم داری،ندارە کە ندارە،عقل و منطق و شعور کە دارەم ...

‌والا حقیقتا من به همسرم هیچ کاری ندارم نه تنها من کل خانواده هیچ کاری ندارن .بهش یکبار گفتم کار به کار همسرم نداشته باش دوسش دارم ولی متوجه نمیشه

اخه چی بگم .۳۸ سالشه مدام چرت وپرت پشت سر همه و شوهر من میگه.خودمو مسخره کرده .جواب سلام همسرمو نمید ...

خیلی از برادرا همینن

دایی من سالی یە بار دوبار‌میومد‌خونە ما

بعد هررررهفتە خونە مادرزنش بود،بعد دست پررر هااا

زنشم کە خدا‌میدونە چە جادوگریە

ولی چە میشە کرد

مادرم سالها حرفی نزد،فقط ی بار گفت تو کە اینجا نمیای،چی میگی،همیشەی خدا خونە مادرزنتی 

همین یە حرف نمیدونی باعث چە بلوایی شد

این مردای بقول خودت از باسن خونوادە زن‌خور،دیگە هدایت نمیشن،بذار تو‌گمراهی خودشون بمونن

بهش یکبار جدی گفتم احترام همسرمو نگه نداری قطع رابطه میکنم باز تکرار کرد ج سلامشو از پشت گوشی نداد ا ...

والا کە همسرتون خق دارن

هرچی هم بگن ناحقشون‌نیس

چە آدمیە داداشتون

‌والا حقیقتا من به همسرم هیچ کاری ندارم نه تنها من کل خانواده هیچ کاری ندارن .بهش یکبار گفتم کار به ...

بهترین کار قطع ارتباطە

والا کە همسرتون خق دارنهرچی هم بگن ناحقشون‌نیسچە آدمیە داداشتون

اره فهم نداره اصلا .برادر بزرگم بهش یه تابلو فرش کادو داده توشهرستان زدن به خونه پدرزنش توی شهرستان مارفته بودیم اونجا با داداشم زنش میگفت انقدر تابلو دهاتیه مجبور شدیم نصبش کنیم توی ده.تصویر تابلو خونه روستاییه وزیاد خوشگل نیست ولی این گفتن داره اونم جلوی همسرم .بارها زنش گفت همسرم ناراحت شد میگه چرا انقدر یک موضوع رو تکرار میکنه .سرم درد گرفت.همسرم اصلا خاله زنک نیست بدش میاد از این کارا

بهترین کار قطع ارتباطە

همسر من مذهبیه جلوی همسرم فحش اماما رو میده داداشم همسرم بعش برمیخوره ولی خداییش هیچی بهش نمیگه میامد خونمون خود همسرم اشپزی میکرد کباب براس درست میکرد و....اصلا همسرم خیلی بهش احترام گذاشتخ نمیدونم چشه

اره فهم نداره اصلا .برادر بزرگم بهش یه تابلو فرش کادو داده توشهرستان زدن به خونه پدرزنش توی شهرستان ...

زنش یە بیشعور بە تمام معناست

تو هم همونجا میگفتی زنداداش آخە اسب پیشکشی کە دندونشو نمیشمرن،والا من یە روسری برام‌آوردن استفادە نکردم ولی شرمم میاد بگم کی همچین کادویی برام آوردە،طرف پیش خودش فکر کردە کادو‌میبرم طرفو خوشحال میکنم،بعدشم تابلوفرش قیمتش کم نیست کە

مادرم میگه نادونه تو مراعاتش میکردی

مادر منم همینو میگە

ولی واقعا آدم اون لحظە نمیتونە خودشو کنترل کنە

همسر من مذهبیه جلوی همسرم فحش اماما رو میده داداشم همسرم بعش برمیخوره ولی خداییش هیچی بهش نمیگه میام ...

هوا برش داشتە

میگە من هرکاری بااینا بکنم اینا آخرش بهم احترام‌میذارن،بذار ببینم تاکجا دووم میارن!؟😏

متاسف شدم

2810