2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نامردا نریختن.امشو میخوام یک شری بر پا بکونوم.

ن من امروز ب شدت ناراحت بودم خیللللی ولی عصر ریختن واس شمام میریزن نترسید

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

امشب تو سایت چه خبره 😐😐همه یارانه یارانه بابا صبر کنید تا فردا بعد حمله کنید خب معمولا دیر وقت میزنن دیگه حالا برا بعضی ها شاید زود زدن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ب شدددددتتتتتتت ناراحت بودیییییی؟؟😆۳۰۰تومن چیه دیگه بخوره تو سرشون همینم🤣

خدای ۳۰۰ پولی نیست باهاش چیزی هم نمیدن ولی برا بعضی ها واقعا لازمه باهاش حداقل یه چیز کوچیک میخرن رفع نیاز میکنن بخدا هستن ادمای که به نون شب محتاج هستن 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بازم وعده های توخالی🤦‍♀️

سید جان جات تو این روزای قعطی برق و عدم واریزی به موقع یارانه ها خیلی خالیه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

2810