2777
2789

مالی منظورم نیست 

تو این دوسال گذشته اخلاقی اجتماعی چ چیزایی ب دست آوردید چ تغیراتی کردید منفی بوده یا مثبت خودم مستقل تر شدم حداقل 20 درصد 

کاری ک دوست داشتم شروع کنم از قضاوت ها میترسیدم شروع کردم 

خیلی تو حاشیه نمیرم کاری ب باقی ندارم 

زبان جدید هم میخونم 

به امید روزهای خوش 💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من پسرفت کردم🤭🫣

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                      نظر چرت بقیه دایورت به چپترین قسمت بدن😌😌                                                                               

عروس دار و داماد دارشدم🙂😚

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عالی 

موضوع عالی برای تبادل نظر انتخاب کردین، من توی دوسال اخیر یه سری مهارت مرتبط با رشته یادگرفتم و اکسل و پاورپوینت هم، کار جدید پیدا کردم و حقوقم خیلی بهتر شد،ولی به هیچ عنوان راضی نیستم خیلی بهتر میتونستم باشم ولی نشد.

ورزش میکنم

زبان و جدی شروع کردم کلاس میرم

ارشدم و خوندم

کارورزی میرم

ازدواج کردم ک دستاورد نیست بخشی از پروسه زندگیه ولی انتخاب خوبم دستاورده

حذف شکرم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خب خودتون تاثیری نداشتید 😁

نه والا موهام سفیدتر شدع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2810