2777
2789
عنوان

برادر نادانم

150 بازدید | 35 پست

خانواده ما کلا با اردواجش مخالف بودیم چون خود دختره رفتارهای خوبی نداره جلوی من به داداشم فحش داده برادرم رفت اب میوه بخره میگه این پسره خوشگلتره یا داداشت عکس دوست پسر قبلیشو نشونم داد بعد دید من ناراحت شدم گفت بهش نگو تورو خدا.توی شرکتی که کار میکنه واسه داداشم تولد گرفته شلوار بندی جین پوشیده موهاشو بافته کیک تولد گرفته با مشروب با ریسش جلوی داداشم داره میخوره خلاصه پدرمم رفت خانوادشو دید خواهرش ارایشگره ناخن کاره متاهله خیلی لاشیه داداشش الکل زیاد میخوره ولاته پدرم بدش امد .به هر صورت با زور وبدبختی ازدواج کرده حالا دختره ناراحته از دست ماها که مخالف ازدواجش بودیم ۳ سال گذشته توی سفرمون هزاربار امده رفته هی داداشمو تحریک میکنه

پدرم بعد ازدواجش طبق رسممون کل خانوادشو دعوت کرد امدن خونمون هیچ کدام نه غذا خوردن نه میوه.نه چایی نه شیرینی.۸ نفر اینا بودن خیلی بی احترامی کردن الان داداشم میگه حق داشتن برنج شفته بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
در نهایت همه چی تقصیر برادرته رابطه رو تا جای ممکن کم کنید حداقل اعصابتون کمتر خورد میشه

ما رابطمون خوب بود با داداشم .ولی برادرم یکدفعه گیر داده به همسرم .همسرم بهش از پشت گوشی سلام رسوند لال شده بود اصلا ج نمیداد منم بهش بعدش پریدم میگه من کار بدی نکردم به من خیلی محبت داشت ولی وقتی به همسرم توهین میکنه ۲۴ ساعت هم زنگ میرد پشت تمام خانوادمون حرف میزد 

خب تازە کە ازدواج کردن کاریش نداشتە باشید عزیزم

۳ ساله گذشته ما اصلا کاریش نداریم ولی دختره به همه چیز همه کس کار داره با پدرم و دختره رفته بودیم به دعوتش شهرستانشون بابام سردش بود دوتا کت توی ده روی هم پوشیده میگه بابات چرا بدتیپ بود ابروم توی دهمون رفت.حالا توی ده هیچ کس تیپ نزده بود.خیلی حرف دربیاره

نود و نه درصدشون همینن زن میبینن انگار عقلشونو از دست میدن

کلا انقدر بدگویی کرده از همه و انقدر چرت وپرت گفته ازش لجم گرفته توی دعوا بهش گفتم مدام پشت همه حرف میزنی .نوشته چرت وپرت نگو.انکار کرده به همسذم توهین کرده توقع داشته واسه تولدش کیک بگیرم برم دیدنش

۳ ساله گذشته ما اصلا کاریش نداریم ولی دختره به همه چیز همه کس کار داره با پدرم و دختره رفته بودیم به ...

ارتباطاتتونو تاحد ممکن کم یا قطع کنید آسودەترین

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
پسرا خراب پسند شدندو متاسفانه تا وقتی برادرت غیرت نداره و همچین آدمی رو دوست داره هیچ کاری از دستت ب ...

الان مشکل من با زندگیش نیست مدام پشت سر همه حرف میرنه مسخره میکنه کارهای ادمو.درس میخونی یه چی میگی.به همه کار دخالت میکنه مثلا زنگ میزنه میپرسه چقدر سوهرت پس انداز داره.کمکم میکنه ولی خیلی فضول حراف شده

ارتباطاتتونو تاحد ممکن کم یا قطع کنید آسودەترین

برای تولدم کیک خرید اورد سوپرایزم کرد دوستم داره ولی خیلی بی عقله و با نادونیش دردسر درست میکنه مادرم میگه مراعاتشو میکردی میدونی نادونه

من دعوای سختی باهاش کردم دیگه حقیقتا دوست ندارم خانمش رو بببینم ولی دلم برای خودش تنگ شده دوسش داشتم ...

دوسش هم داشتە باشی میبینی کە اون واسە شمااینجوری نیس،پس ولش کنید

آخرش یا خودش میاد یا نمیاد و میبینی کە مهم نبود ین براش

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
2810