2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم برا همه غذا سفارش داد جزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 160 پست

با مامانم اینا رفتیم بیرون شوهرم واسه همه اب هویج بستنی و شیرینی  سفارش داد واسه من نداد  گفت با بچه بخور تو   منم ب روی خودم نیاوردم گفتم من خیلی وقته اینجیزای شیرین و حذف کردم نمیخورم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه هااین تاپیک تکراریه ۸۰درصد مطمئنم

گمشو بابا اه 

چقدر بیشعوری شما 

مگه مریضم 

من آمدم درد دل کنم 

چون واقعا ناراحت بودم خیلی ناراحت 

این اتفاق ممکنه برا هرکسی که شوهر بیشعور داره بیوفته

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خدا شاهده این شوهر من می بود اجداد مرحومش رو میاوردم جلوی چشمش توی همون جمع که آدم بشه

دقیقا نمیذاشتم از گلوی خودشم پایین بره چنان خوردش میکردم

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
با مامانم اینا رفتیم بیرون شوهرم واسه همه اب هویج بستنی و شیرینی سفارش داد واسه من نداد گفت با بچه ...

دقیقا منم نمی‌خواستم بخورم

ولی همه زل زده بودن بهم 

منم خجالتی هستم

آنقدر دختر خواهر شوهرم گفت دیگه ب زور خوردم 

خلاقیت هم ندارید تو تایپک سرکاری زدن عین همون تایپکو‌ کپی کردی تنها خلاقیتت اونجا بود که مراسم عزا بوذه😑😑😑😶

خیلی بیکاری 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اتفاقا باید به رو اورد و بدحوری تو سر اون مرد زد

نمیشد چون اعتراض میکردم  مامانم قهرمیکرد ک اره چون واسه ماگرفت تو دعوا درست کردی و خودشم انگار قصدش این بود ک جلو مامانم اینا بهونه بده دستم ک دعوا درست کنه  ولی اون تایم درحال خیانت بود و ازهرروشی واسه کوجیک کردنم استفاده میکرد  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اتفاقا باید به رو اورد و بدحوری تو سر اون مرد زد

خدایی من میگم شوهر من بده چیزی بخره برا من اضافیم میخره ولی بابام اینطوری بود خسیسن

شماها زیادی مظلوم بازی دراوردین اینحوری شده

با کولی باز ی و سلیطه گری باید  از پس این مردا براومد ،،

البته اولش با تهدید و اموزش تو خلوت دو نفره

بعدم توجمع اگ همچین غلطی کرد سلیطه بازی

دوروزه ادمشون‌میکنه

دقیقا منم نمی‌خواستم بخورمولی همه زل زده بودن بهم منم خجالتی هستمآنقدر دختر خواهر شوهرم گفت دیگه ب ز ...

حالا رسیدید بش بگو ک بی احترامی کرده 

این اتفاق ممکنه واسه خیلیا بیفته نتیجه میگیریم شوهر گاو زیاد هست

آره بخدا 

دقیقا ممکنه هرکسی شوهر الاغ داره این اتفاق بیوفته براش 

من اصلا نمیدونم یعنی چی آخه 

من اومدم درد و دل کنم

برا یه تاپیک تکراری چی میدن آخه 

شماها زیادی مظلوم بازی دراوردین اینحوری شدهبا کولی باز ی و سلیطه گری باید از پس این مردا براومد ،،ا ...

آخه گفتی مظلومیت هارشون میکنه

این تاپیکو انگار قبلا تو سایت دیده بودم😐😐😐

فرق داره ها 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13663309/%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%AC%D8%B2-%D9%85%D9%86 سلام امروز دختر جاریم شوهرش بچش مهمون کرد رفتیم رستوران .برا خودش و اونا خرید برا منو بچم یدونه خودش میدونه بچم هیچوق غذاشو ب من نمیده بچم گف خودم میخورم تو دس

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
2810