2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم برا همه غذا سفارش داد جزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 160 پست
کلا تو اینجور جمعا آدم اشتهاشم کور میشه اسی درسته؟من خودم وقتی تو جمعم کمتر غذا میخورم

آره دقیقا 

من خیلی خوشحال بودم که میریم غذا بخوریم 

حالا میدونستم شوهرم قرارع حساب کنه

ولی خوشحال بودم که غذا میخورم گرسنگیم بره 

اونم برام نگرفت

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
آره خیلی پولدارن خیلی ولی برا خودمون گدا بازی درمیارع

این خساستشو میرسونه 🥲چرا آخه انقد مانوری

میگم نکنه تنبیهت کرده 😅🥲گفته حالا ک غذا درست نکردی آوردمشون بیرون

اصن چیشد ک شوهرت تصمیم گرفت خانوادشو غذا مهمون کنه بیرون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خساستشو میرسونه 🥲چرا آخه انقد مانوریمیگم نکنه تنبیهت کرده 😅🥲گفته حالا ک غذا درست نکردی آوردمش ...

داشتیم از یه شهر دیگه برمیگشتیم بر شهر خودمون 

وسط راه بودیم 

گرسنع 

ساعت ۹ شب 

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
2805
خجالت کشیدم۲۰, نفر آدم زل زده بودن بهم

اونا چه بیشعورایی بودن ک دنگ خودشونو ندادن شوهر تو حساب کرده . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
آره دقیقا من خیلی خوشحال بودم که میریم غذا بخوریم حالا میدونستم شوهرم قرارع حساب کنهولی خوشحال بودم ...

ببین عب نداره تو هم ی روز قورمه سبزی درست کن تا تهشو بخور نزار اضافه تر برا خودش بکشه🤣

این تاپیکو قبلا هم دیده بودم و یه نفر زده بودشقضیه چیه

منم دیدم میخواستم پست بذارم پیام شمارودیدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بچه هااین تاپیک تکراریه ۸۰درصد مطمئنم

از نظر منم تکراریه با یه مضمون دیگه... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

2810