2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فقط یه شب میریم خونمون

510 بازدید | 22 پست

پدرشونرم مرده دوهفتس مادرشوهرم به شوهرم میگه پاشید برید خونتون شوهرم قبول نمیکنه .

امروز بعد کلی اصرار گفت فقط یه شب خونه ی خودمون می‌خوابیم گفتم من نمیتونم که تو اتاق داداشت بخوابم داداشات تو پذیرایی خجالت میکشم گفت باشه فقط یه شب می‌خوابیم خونمون😢گفتم آخرش که باید بری خب از شنبه من دیگه خونه ی خودمم اینجا هم هرروز سر میزنم گفت پس واسه شام و خواب خونه مامانمیم گفتم من از شنبه میرم بعد کلی اصرار گفت ببینم چی میشه که مشخص بود یعنی نه.

خانوما من کلافم یه گونی آدم اینجاست دیگه هم مهمون نمیاد من اینجا فقط نقش کلفتوو دارم.

رسمم نداریم تا چهلم بمونیم .

میتونم خودم برم خونه ولی شوهرم شب نمیاد تنها نمیتونم شب بخوابم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درکش کن تازه عزیز از دست داده یکم بگذره درست میشه 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2805

به مادر شوهرت بگو اذیت میشی 

ولی من اگه جات بودم یه جوری میزدمش ساعت ۹ شب بشه از استرس زیاد هرجا باشه خودشو برسون خونه 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکم تحمل کن گلم داغ دیدن، اما ازون طرفم برو تو اتاق یکم پررو باش اشمال نداره تو همون اتاق برادر شوهرات و روزاذبیرون نیا مثه مهمون بخور و بخواب و نهایتا ظرف بشور شوهرم اعتراض کرد بگو خودت دوست داری منم اینجوری راحت ترم

وصل به یه مو
2810