2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم برا همه غذا سفارش داد جزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 160 پست
این تاپیکو قبلا هم دیده بودم و یه نفر زده بودشقضیه چیه

عه بخدا منم با خودم گفتم تکراریه بعدش گفتم شاید اشتباه کردم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خیلی کار شوهرت زشت بوده 

حق داری ناراحت بشی ازش 

به بچه میگفتی مامانی برو با بابایی غذا بخور

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
این تاپیکو قبلا هم دیده بودم و یه نفر زده بودشقضیه چیه

اره منم دیدم

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

نگید تکراریه چون شوهر منم تو مسافرت همچین کاری کرد ولی من تاپیک نزدم

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

اینو که پارسال زده بودن تاپیکشو 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خلاقیت هم ندارید تو تایپک سرکاری زدن عین همون تایپکو‌ کپی کردی تنها خلاقیتت اونجا بود که مراسم عزا ب ...

آفرین عزیزم شما خیلی باهوشی 

واگذارت کردم به خانم فاطمه زهرا انشالا بدترین بلا ها سرت بیاد

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
خیلی کار شوهرت زشت بوده حق داری ناراحت بشی ازش به بچه میگفتی مامانی برو با بابایی غذا بخور

چه خوب کفتی

یه لحظه به خودم شک کردم 😑😑😑حداقل از رو پربازدیدیا برندارید ضایعا

منم دو خط اول خوندم برگشتم تاریخ تاپیک نگاه کردم گفتم حتما همونه بروز رسانی شده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

من عین این تاپیکو قبلا دیدم با یکم تغییر حس کردم سرکاریه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یبار دیگه هم روز زن بود من گفتم خونه مادرشوهرمیم یه کیک واسش بگیریم بعد رفتم سرراه شوهرم توخیابون منو دید گفت کجا داری میری گفتم قنادی کیک بگیرم واسه مادرت شهرشونیم زشته  توقع داره ... گفت بیا برسونمت گفتم نمیام هی اصرارررر کرد بعد پیاده شد یه کیک نقلی گرفت  گفت خودتم میخوای ؟ گفتم نه  همین کافیه  رفتیم دادیم ب مادرش مادرشوهرم هی میگفت کی اینو گرفته  گفتم  من  گفت پس چرا شوهرت واسه خودت چیرس نگرفته گفتم نه من نمیخوام شوهرم برگشت گفت ولش کن همین واسه دوتاتون مادرشوهرمم ناراحت شد ب روی خودش نیاورد گفت بیا اینو تیکه کن ب بچه ها بده بخورن 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

2810