2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 9311 بازدید | 317 پست
الان ذوق شوهر و جشن و اینا دارهچندوقت بعدش که این تب و تاب بخوابه تازه متوجه میشهاونا هم منطقی نیستن ...

پول فقط پول

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

اسی از خوشحالی رو ابراست. متوجه نیست. خانواده پسره خیلی عجیبترن همینجوری مثل عهد قاجار تو یه هفته دا ...

به نظرم باید یه دوره اشنایی بزارن من18سالمه نامزدم 31،ما 6ماه باهم صحبت کردیم چند جلسه رفتیم پیش مشاور بعدش عقد کردیم 

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااییتو همون دوست بدجنسایی؟😂😂

نههههه من اتفاقا دلسوزشم😂😭

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

ده هشتادیا مطیع نیستن خواهرم

مطیع بودن نیست عقلم خوب چیزیه خب. من خودمم اصصصلا آدم مطیعی نیستم هیچکس حریفم نمیشه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
2805
اشنایی ما کاملا سنتی بودخاله نامزدم میشد همسایه مامان بزرگم اینا..از طرفی من رفت و امد که داشتم به خ ...

خوشبخت بشین همونی بود که میخواستی ها😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بنظر من کسی که با 17 سال اختلاف سنی ازدواج میکنهاصلا به بلوغ فکری نرسیده و به همه چی فکر نکردهفکر و ...

نمیدونم چی بگم

میخام بگم تو درست نمیگی..ولی درستم میگی

ولی خب بازم نمیشه واسه همه ادما نسخه یکسان پیچید

مهم تفاهمه

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
ایشالا که خوشبخت بشی عاقبت بخیر بشی عزیزم ولی اگر خودت مذهبی نیستی ازدواج و زندگی با آدم مذهبی واقعا ...

انعطاف پذیرم🤌🏻🥰😂من هم رفیق مذهبی دارم هم شیش و هشتی

😁😁چقدر هولی شما عزیزم، خانواده حاجی جونت هم که هولترن یه تحقیق درباره عروسشون نکردن😁😁

حرفت واسم مهپ نیست چون بالاخره هرکس یه گذشته ایی داره..

آهان یعنی قبل بله دادن زیر نظر خانواده ها حرف نزدین؟

نه سنتی بوده

داستان اشنایمونو نخوندی🥰؟

البته الان باهم در ارتباط هستیم فردام قراره بریم ازمایش

عه پس منتظر عکس خودت هستیممم😍😂

قربونت بشم🤭فعلا تو انتخاب لباس نامزدی موندم

تاپیک بعدیم ازتون نظر میخاماااا

نه سنتی بودهداستان اشنایمونو نخوندی🥰؟البته الان باهم در ارتباط هستیم فردام قراره بریم ازمایش

خب متوجه شدم سنتی بوده عزیزم

منم الان یه خواستگار سنتی دارم، قبل خواستگاری اصلی قراره چند بار بریم بیرون که بیشتر بشناسمش بعد اجازه بدم بیاد خونمون 

منظورم اینه مال شماهم این جوری بوده؟ 

2810