2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10281 بازدید | 326 پست
وااا دختز این چه کاری بوده نمیشه پاک کرد

چیکار کرده مگه😑

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خانواده نامزدم خیلی مذهبیناشنایمونم سنتی بوددیشب اومد برای بله گرفتنسه شنبه هم نامزدی رسمیمونهنه فعل ...

خودتونم خیلی مذهبی هستین؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
پسر حاجی خودش حاجیتو شهر معروفن طلافروشن اجدادیشاید منم بودم حسودی میکردم اگه این خاستگار برای اونا ...

ایشالا که خوشبخت بشی عاقبت بخیر بشی عزیزم 

ولی اگر خودت مذهبی نیستی ازدواج و زندگی با آدم مذهبی واقعا عذابه 

بنظر من کسی که با 17 سال اختلاف سنی ازدواج میکنه

اصلا به بلوغ فکری نرسیده و به همه چی فکر نکرده

فکر و چشمش جذب چیزای دیگه شده و منطقی نیست

ولی خود استارتر معتقده آمادگی ازدواج داشته و .‌..🤧

خواهرانه بهت میگم بیشتر فکر کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بنظر من کسی که با 17 سال اختلاف سنی ازدواج میکنهاصلا به بلوغ فکری نرسیده و به همه چی فکر نکردهفکر و ...

اسی از خوشحالی رو ابراست. متوجه نیست. خانواده پسره خیلی عجیبترن همینجوری مثل عهد قاجار تو یه هفته دارن عقد میکنن. یه دختر 17 سال کوچیکتر انتخاب کردن مذهبی شدید هم هستن دیگه چه آش شله قلم کاری بار گذاشتن. طرز فکر خانواده پسره ترسناکه. زن باید جوون باشه و بچه و مطیع. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اسی از خوشحالی رو ابراست. متوجه نیست. خانواده پسره خیلی عجیبترن همینجوری مثل عهد قاجار تو یه هفته دا ...

الان ذوق شوهر و جشن و اینا داره

چندوقت بعدش که این تب و تاب بخوابه تازه متوجه میشه

اونا هم منطقی نیستن که یه دختر بچه رو انتخاب کردن

تاپیکای قبلی گفته حجابش آزاده و دوس پسرم داشته

مشخصه خیلی مذهبی نیستن ولی اینا خیلی مذهبی ان

از اون طرفم 17 سال اختلاف سنی.‌..

تا اینجاش که به هم نمیخورن و شرایط جالبی نیست

هرچقد بیشتر میفهمیم انگار داره بدتر میشه

نمیدونم خط فکری استارتر و خانوادش چیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اسی از خوشحالی رو ابراست. متوجه نیست. خانواده پسره خیلی عجیبترن همینجوری مثل عهد قاجار تو یه هفته دا ...

ده هشتادیا مطیع نیستن خواهرم

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

2810