2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 6601 بازدید | 273 پست
آهان اشتباه نوشتی مادر شوهر. ببین اگه شوهرت خوشش نمیاد ممکنه چیزی دیده ازش حتما گوش کن به خاطر حفظ ...

دلم میخواد یه چیزی در وصف دختر داییت بگم ،ولی چیزی لایقش پیدا نمیکنم😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه زندگیت ضربه میخوره،واضحه،بهش بگو من دوست دارم،اما الان متاهلم و شوهرم خوشش نمیاد که تو بیای،بگ ...

داغونم بخدا از حرف شوهرم که گفت بالاخره ضربه میخوری تو فشارم

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

2805
هشت صبح آرایش غلیظ می‌کنه میاد خونمون با بادی شلوار یا کراپ و شلوار منم تازه از خواب بیدار شدم خودم ...

شوهرت خیلی فهمیدس داره جلوی ضررو میگیره توهم عاقل باش بهش بگو نمیتونی هم چندبار بپیچونش و سرد باش تا نیاد دیگه

آخی عزیزم دلم هم واسه تو سوخت هم دوستت

چندبار شبه قبلش بهش پیام بده دوسی مریضم میخام فردا فقط استراحت کنم، نیا ک توهم درگیر نشی

چندبارم درو بازنکن بگو نبودیم یا حمام بودم 

دیگه اینارو بگی و بازم نفهمه ک داری میپیچونیش باید مستقیم بهش بگی ک شوهرم راحت نیست بیا بیرون از خونه همو ببینیم تمام 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
آخه خود شوهرم هم خونه میمونه دوستم پیش شوهرم راحته با تیشترت و اینا میگم نکنه بهش چشم دارههع

از کسی که زخم خورده هست به تو نصیحت به خواهرت هم اعتماد نکن 

دیگه خودت زرنگ باشی تا ته حرفامو می‌خونی 

وسلام 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️               خدایا تو بساز 🍃 تو‌بسازی هیچکس نمیتونه خرابش کنه 🙃💞

امیدوارم سرکارمون گذاشته باشی ، دوستت هر روز خونه ات میاد بعد با تیشرت و غیره میشینه با شوهرت هم راحته

دختر خوب میفهمی زندگی مشترک حریم داره یعنی چی ؟ به زبون بیا و به اون دوست بی عقلت بگو اخه ادم انقدر ..  ، مگه بچه مهدکودکی هستی که هر روز خونه من میای خاله بازی کنیم ، شوهرت حق داره اونجا محل زندگی شما دو نفره نه محل دوست بازی ، دوستت خانواده نداره گوشش رو بپیچونن چهارتا نکته بهش یاد بدن تلپ نشه خونه زن شوهردار

دلم میخواد یه چیزی در وصف دختر داییت بگم ،ولی چیزی لایقش پیدا نمیکنم😐

از بچگی باهم بزرگ شدیم .به شوهرم پیام داده بود که تو عشق ممنوعه من هستی. باید جای شوهر خواهر باشی اما من دیوونتم فقط یک بار دلم میخواد طعم هم آغوشی با تورو بچشم. باعث یه جنگ خانوادگی و شکایت شد عوضی

به حرف شوهرت گوش بده عزیزم 

نزار ضربش و بخوری 

بهترین کار اینه که اگه دوستت خواست بیاد بگو نیستم میخوام برم بیرون 

مهمون دارم 

اگه زندگیتو دوست داری فقط به خانوادت بچسب این دوست و رفیقا هیچ سودی واسه ادم ندارن 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
داغونم بخدا از حرف شوهرم که گفت بالاخره ضربه میخوری تو فشارم

اینجوری بگی شوهرتو خراب میکنی بهونه بیار درو بازنکن زنگ زد بگو خواب بودم بعدش بازبگو حموم بودم بیرون بودم یکم مثل قبل نباش خودت بهش بفهمون

2810