2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 5333 بازدید | 264 پست
آخه خود شوهرم هم خونه میمونه دوستم پیش شوهرم راحته با تیشترت و اینا میگم نکنه بهش چشم دارههع

چشم داشت نمیگفت که 

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شوهرت راست میگه ، بعد متاهلی درست نیست کسی همه اش خونه عروس و داماد باشه. خودش باید درک میکرد شاید دلت بخواد شوهرت اومد خونه براش لباسی‌چیزی بپوشی ، یا با شوهرت دوتایی فیلم ببینید ، وقتی خودش درک این چیزارو نداره خودت خیلی منطقی بهش بگو : فلانی من خیلی دوست دارم ولی نیازه بیشتر وقتمو با شوهرم باشم و تو این فرصتو بهمون نمیدی

آهان اشتباه نوشتی مادر شوهر. ببین اگه شوهرت خوشش نمیاد ممکنه چیزی دیده ازش حتما گوش کن به خاطر حفظ ...

دوستم همش آرایش غلیظ می‌کنه هشت صبح در میزنه میاد تو منم با قیافه ژولیده شوهرم اصلا خوشش نمیاد 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بد ترین آدم روی زمین دوستان صمیمی هستن 

شوهرت ۱۰۰ درصد راست میگه 

یه روز میبینی این دختره خدایی نکرده اومده روی زندگیت 

شوهرت هم آدم خوبی هستا ولی دیگه اونم بلده چیکار کنه باهاش یه دعوا راه بنداز باهاش خراب شو

میترسم ناراحت شهههه دلم نمیاد

وا معلومه ناراحت میشه اما خب مهم اینه که تو دیگه خوشت نمیاد از رفت و آمد باهاش 

یا بهش بگو شوهرم و خانوادش راضی نیستند بیای خونمون هر چند وقت باهم بریم بیرون 

میترسم ناراحت شهههه دلم نمیاد

دوستت خودشم باید متوجّه باشه که ارتباط بینتون کمتر بشه بهتره.اصلاً نباید بیاد خونتون.بیرون قرار بذارین همدیگه رو ببینین.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
شوهرت راست میگه تو خوشبینانه ترین حالت یا چیزی ازش دیده یاچیزدیگه ای ولی درکل من خودم شخصا از دوستم ...

هشت صبح آرایش غلیظ می‌کنه میاد خونمون با بادی شلوار یا کراپ و شلوار منم تازه از خواب بیدار شدم خودم هنوز وقت نکردم فکر کنم ب چشم شوهرم میاد 

دوستت خودشم باید متوجّه باشه که ارتباط بینتون کمتر بشه بهتره.اصلاً نباید بیاد خونتون.بیرون قرار بذار ...

منم همینو می‌خوام اصلا دوست ندارم بیاد خونمون 

2810