2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دوست صمیمیت بهت ضربه میزنع

| مشاهده متن کامل بحث + 5203 بازدید | 264 پست
شوهرت خیلی فهمیدس داره جلوی ضررو میگیره توهم عاقل باش بهش بگو نمیتونی هم چندبار بپیچونش و سرد باش تا ...

وقتایی هم که میگم نیستم میاد از تو کوچه ماشین شوهرم رو میبینم بعد میاد زنگ میزنم میگه از ماشین فهمیدم خونه اید

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

هشت صبح آرایش غلیظ می‌کنه میاد خونمون با بادی شلوار یا کراپ و شلوار منم تازه از خواب بیدار شدم خودم ...

معلومکه به چشم شوهرت میاد. مردا واقعا عقلشون تو چشمشونه ،  ناخوداگاه مقایسه میکنه .

این دوستت عفریته است😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
شاید دوستت ی چراغ سبز نشون داده ب شوهرت برای همون شوهرت اینجوری میگ ب دوستت بگو فلانی شوهرم موذب میش ...

یکسره هم با شوهرم در مورد دوست پسرش که کات کرده صحبت می‌کنه یه چیز بگم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی شوهرم متاسفانه خوشگلهههه😭😭😭😭

مگه میشه یسره خونه شما باشه خانواده اش هیچی بهش نمیگن ینی

نه آزاد آزاد شبا خونه فامیلاشون می‌خوابه خونه نمیره در این حددد

شاید دوستت ی چراغ سبز نشون داده ب شوهرت برای همون شوهرت اینجوری میگ ب دوستت بگو فلانی شوهرم موذب میش ...

نمی‌دونم من میگم خیلی به خودش میرسه میاد خونمون به چشم شوهرم میاد. 

وقتایی هم که میگم نیستم میاد از تو کوچه ماشین شوهرم رو میبینم بعد میاد زنگ میزنم میگه از ماشین فهمید ...

بخندبگو ماشالله چه پیگیری بگو مثلا شوهرم یکم بی حوصله بود خواستیم تنها باشیم ببین هزارتا راه هست واسه دست به سرکردن یه ادم

آخه خود شوهرم هم خونه میمونه دوستم پیش شوهرم راحته با تیشترت و اینا میگم نکنه بهش چشم دارههع

دوست را در حریم خصوصی خود راه ندهید!!! شوهرت راست میگه دختر تو چقدر ساده و بدبختی .ببین کی بهت گفتم.اگه ادامه بدی بد پشیمون میشی. الان فامیلم باید گلچین کنی برای رفت‌وآمد خانوادگی .دوست کیلو چنده دیگه؟دوست جاش بیرون خونس نه داخل

از بچگی باهم بزرگ شدیم .به شوهرم پیام داده بود که تو عشق ممنوعه من هستی. باید جای شوهر خواهر باشی ام ...

طعم هم آغوشی باهاتو‌بچشم؟؟؟؟؟

چقدررر سلطیهههه

باید تیکه پاره اش میکردی

واییی چطور میتونی اجازه بدی دوستت بیاد وسط خونتون پیش شوهرت

من به شخصه عمرا نمیزاشتم

شوهرتم میگه ضربه میخوری راست میگه فردا باهم رابطه داشته باشن اونوقت تو چه کاری میخوای بکنی. برای دوستت حد و حدود بزار ینی چیی مثلا 8صبح خونته

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
دوستت حرمت نگه نمیداره.در رو روش باز نکن.عجب رویی داره بقران!!!

این که با تیشرت و گاهی مو باز میشینه تو خونه که همه نزدیک به همیم آزارم میده خوش تیپ می‌کنه میاد 

2810