2777
2789
عنوان

چه جوری شاغل شدین و شغلوتون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

وای منم داروخونه کاراموزی میرم ولی زیاد دوسش ندارم با اینکه سریع چیز میزارو یاد میگیرم

یک سال زبان درس دادم از اونم خوشم نیومد 😑دانشجو ام دوس داشتم ی حقوقی داشته باشم پس انداز کنم ظاهرا قسمت نی

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

تو فیزیوتراپی باید چه کاری کرد منظورت پشت کامپیوتر

نه اینا که دستگاه های فیزیوتراپی رو وصل می‌کنن  رشته ها کاملا غیر مرتبط بعد من که قبلاً پرستار بودم میگفتم ببین من درس خواندم کارم چقدر سخت بود اینا اصلا نخوندن یا یه رشته راحت خواندن چقدر کارشون خوبه 

دوم آرایشگری به شدت درآمد بالایی داره از قسمت های کوچیکش شروع کن و کم کم مثلا برو میکاپ یاد بگیر و برو توی یه سالن مشغول شو تا بتونی کم کم همه لاین ها را یاد بگیری و مغازه بزنی

سوم برو کلاس کیک پزی د دکور کیک و پیج بزن و بفروش البته اگه شهرتون بزرگه آیتم های کافه ای را به راحتی میتونی به کافه ها و بستی فروشی ها بفروشی 

حواست باشه تاثیر کار آنلاین و پیج را فراموش نکن و کنار هر کدوم پیج هم داشته باش

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
میشه بگید از کجا باید پیداش کرد؟

معمولا باید آشنا داشته باشی ولی نداری هم میتونی چند تا کلینیک فیزیوتراپی یا مطب دکترای که فیزیوتراپی دارن بری بپرسی نیرو نمیخوان؟ 

یه کاری دیگه هم هست که اصلا پیشنهاد نمی‌دم ولی خوب اینم خیلی ها میرن کمک بهیار و خدمات بیمارستان. اینم آزمون می‌ذارن برایش ولی تو بیمارستانه دیگه سختی های خودشو داره

کار آنلاین به نظرم خیلی ریسکش بالای به خصوص برای کسی که سرمایه کمی داره و نمی‌خواد از دست بده. یه عالمه پیج هستن که بدون فروشن یا فروش خیلی کمی دارن. الان اینستا پر از مسخره بازی شده. بعد معمولا یه پیج تا فالور بگیره و به فروش برسه همون فروش کم هم چند ماه طول می‌کشه خلاصه اگه میخواهید سریع حقوق دار بشید و مطمئن بشید همش درآمد برید کار آنلاین جالب نیست.ولی اگه حوصله و صبرشو دارید پیج زدید در کنارش غرفه باسلام هم بزنید 

2810