2777
2789
عنوان

چه جوری شاغل شدین و شغلوتون چیه❓

313 بازدید | 31 پست

کارهای مختلفی رو انتخاب کردم ولی قبل از رسیدن به درآمد شکست خوردم 

آخری شم کار تو داروخانه بود که بعدا فهمیدم که باید معرف داشته باشم وگرنه قبولم نمیکنن 

پدر و مادرم به اندازه ای پول دارن که یه مغازه برام اجاره کنن یه لباس فروشی یا لوازم آرایش فروشی بزنم 

ولی خوب مشکل اینجاس ا این کار رو نمیکنن 

اگه بکنن هم فکر نکنم خوب بشه چون دوستم رو مغز پدر و مادرش رفت که براش مغازه بزنن ولی بنده خدا از سود هیچی بهش نمیدادن 

جایی مغازه هم خوب نبود ولی میگفت مثلا ۸ میلیون سود میکنه به من یک میلیون میدن اونم همش باید بره پای اسنپ و تاکسی که به مغازه برسم

میترسم حتی اگه برام مغازه هم بگیرن این جور بلایی سرم بیارن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

آنلاین شاپ بزن

💜                                                                                                                                                                                                                                           
رشتت چیه؟اما کار تو داروخونه اگر مدرک معتبر بگیری کار هست

من فامیل نزدیکمون همه کاری کرد و مدرک گرفت ولی تهش قبولش نمیکردن اونم با درصد خیلی کمی حقوق

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
اول بگید چند سالتونه چه مدرک تحصیلی داریدو چه کار هایی را امتحان کردید

۲۱ 

طراحی دوخت رفتم ولی یه جوری شد که هیچی یاد نگرفتم و وسطش انصراف دادم 

بعدم رفتم تو کار های مارکتینگ یا همون هرمی که فقط ضرر کردم 

بعدم داروخانه که اصلا نشد 

رفتم پلیس+۱۰..اول صبح کاری واشتم...دیدم چقدر کسل کننده بود یه عده پشت سیستم یکسر سر و کله با ارباب رجوع...از دور شاغل بودن خوبه از نزدیک کلی چالش و دغدغه و اعصاب خوردی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2810