2777
2789
عنوان

خواستگارم رفت و پشت سرشم نگاه نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 111 پست
اسی گفت و رفت باز درانتظار زنگ... ملتم راه حل میدن😎😎😎

اسی دیگه اون اسی سابق نیست . اسی شد افسی . دیگه افسرده شد رفت تو اتاقش درو قفل کرده داره به آخرین اشتباه ویرانگرش فکر میکنه . الآن مثل انیشتین بعد از انفجار بمب اتم هیروشیما دستش تو موهاشه و رفته تو فکر . فردا از اتاق بیاد بیرون ریشه تمام موهاش سفید شده . دخالت دادن مادر تو تصمیمات مهم = انفجار بمب اتم . مادر زندگی مشترکو ویران میکنه . بمب اتم یه شهر رو ویران میکنه و یه کشور رو غیر قابل سکونت . 

اسی دیگه اون اسی سابق نیست . اسی شد افسی . دیگه افسرده شد رفت تو اتاقش درو قفل کرده داره به آخرین اش ...

مادررو قبول دارم.. وقتی همه رشته امور دستش بدی

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم ناراحت نباش دیگه گذشته

خداروشکر کن نشده.

دفعه بعد دیدی کسی از اول قصد ازدواج ندارم باهاش ادامه نده

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

حتما بهش برخورده ک مامانت شرط گذاشته ولی قطعا به بلوغ عاطفی نرسیده که بی خبر رفته و غیب شدهادم ب بلو ...

قطعا بر خورده ولی حداقل ادب حکم میکنه به حرمت اینهمه وقت و انرژی و احساس، بیاد ی توضیح بده .الان چشم انتظارم.فک نمیکنم دیگه برگرده ولی همون ده درصد ک شاید چند ماه دیگه دوباره پیام بده... همین چشم انتظاری پریشونم کرده

شما باید تو سال اول تکلیف رابطه رو مشخص کنید.کاری که مادرتون انجام داده جالب نبوده.شما که سه سال با ...

پارسال ک صحبت شد قرار شد ایشون خونه حومه شهرشون رو بفروشن، ی خونه کوچیک تو تهران بگیرن که منتظر بودیم اونو انجام بدن تا بهانه ای خانواده من نداشته باشن که خونه اوکی نشد.

خب همینه دیگه وقتی ۳ سال خودشو معطل کرده بعدم مجبور کرده این بگیر نیست مشخصه

درسته . 

بگیر بود اقدام میکرد . منم اشتباه کردم که هر بار پای حرفاش حساب باز کردم . پای محبت هاش. اخلاق خوبش و ...

پارسال ک صحبت شد قرار شد ایشون خونه حومه شهرشون رو بفروشن، ی خونه کوچیک تو تهران بگیرن که منتظر بودی ...

تو این مواقع خانواده ها فاتحه میخونن تو همه چی

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

پارسال ک صحبت شد قرار شد ایشون خونه حومه شهرشون رو بفروشن، ی خونه کوچیک تو تهران بگیرن که منتظر بودی ...

چند سالشه؟

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

عزیزم اول که باهاش دوست شدی شرایطش رو ندیدی که خونه نداره؟ طی این سه سالم ندیدی که بعد مجبورش کردی ب ...

تفاوت دینی داشتیم.اصلا قرار نبود اتفاقی بیافته.یهو شد.بعدشم خونه داشت دو تا کوچیک اطراف تهران.من فقط گفتم دوتاشو یکی کن تو تهران ک بهونه دست خانواده ندیم . از طرفی مادر ایشون از اول در جریان بود و میدونست و میگفت مادرم خیلی سادست و ... فکر کردم با مادرش بیان جدی بشه خانواده ها کمک میکنن ولی مادرش حتی ی احوال پرسی با من نکرد و بعدشم ب مادرم گفت ک عروس ما باید بیاد تو دین ما ،این شد ک مادرم عصبی شد و گفت اولا دخترم دینشو عوض نمیکنه دوما خارج تهران زندگی نمیکنه.

اشتباه کردم ک فک کردم خانواده ها همو بشناسن بهتر میشه

خب وقتی سه سال با طرف دوستی لابد شرایطشم میدونی دیگه..شاید توقع داشته جلو مادرش وایسه بخاطرش

احتمالا توقع داشته .چون قبلا ازم پرسیده بود چقدر پشتمی.من حرفشو نفهمیدم.آیا برای آدمی که قدمی برات بر نداشته تو باید قدمی برداری؟ 

مامان توهم اول کاری خیلی سخت گرفته خانواده من با وجود اینک وضع مالی  عالی دارن وقتی شوهرم اومد خواستگاری اصلا ازین شرطا نداشتن بعد یکسال کمکش کردن خونه هم خرید 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2810