2777
2789
عنوان

من حق ندارم ایااا

199 بازدید | 20 پست

ظهر تاپیک زدم مادر شوهرم زنگ زد جواب ندادم 

میدونین چی میخاسته بگه؟؟؟؟؟روانم بهم ریختههه همسرم که اومد ناهار دیدم داره به اون زنگ میزنه جواب داد بعد احوال پرسی اینا برگشت گف پسرم میخام ببرمت کربلا منو‌تو باهم بریم بچه ها همسر من پارسال که من اصن نبودم بامادرش اینا رفته کربلا چن ماه پیشم رف مشهد به اصرارزیاد مادرش من شرایطم از یه طرف حاملم از یه طرف بدنم حساسه نمیتونم تا زایمان حداقل مسافرت برم این خانوم نفهم از این فرصت استفاده میکنه منم اعصابم خورد شد گفتم مگه تو زن نداری بری گف بهش گفتم نمیام من میگم اصن چرااا گف چرااا گف انقد حرص خوردم همش دوس داره اینو‌بکشه با خودش بابا زن گرفته این کارا چیه من ۱۵ روز بمونم تنها شما برین کربلا ؟؟_😐😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت باید ی جوری این داستانو به مادرش حالی کنه که من دیگه متاهل شدم تنهایی نمیتونم بیام جایی

اصن پدر شوهرم سرپاس اونم میره نیاز نیس این بره فقط میخاد شرایط منو فرت فرت بکوبه صورتم

2805
اصن پدر شوهرم سرپاس اونم میره نیاز نیس این بره فقط میخاد شرایط منو فرت فرت بکوبه صورتم

بعضیا درک نمیکنن که دیگه بچمون متاهل شده باید زنش هم راضی باشه وگرنه اصلا اون زیارت قبول نیس

ایشالا که خوشی باشه جسارت نباشه ولی فکر نمیکنید خیلی زود اقدام کردید واس بچه دار شدن میتونستید کلی د ...

من یه مشکل دارم که خاستیم اول یدونه بچه بیاریم خیالمون راحت شه بعدش دیگه نمیاریم همونه

من یه مشکل دارم که خاستیم اول یدونه بچه بیاریم خیالمون راحت شه بعدش دیگه نمیاریم همونه

هرچی خواست خدا باشه همونه الانم نگران نباش همه چی رو گذر زمان درست میکنه زیاد به خودت سخت نگیر،شوهرت که پشت تو باشه دیگه خیالی نیست

2810